I wish... you

vrijdag, september 30, 2011 Jaimie 5 Comments

Hee!
We hebben deze week lekker kunnen genieten van de zon. Ik werd er gewoon helemaal vrolijk van! Het was wel vervelend dat het in de ochtend heel koud was en dat het later lekker warm werd. Maar ach, het was leuk om weer zon te zien haha. Ik heb trouwens een nieuwe layout, wat vinden jullie ervan? De H&M heeft weer nieuwe dingen binnengekregen, dus ik heb even gekeken op de site en er stonden wat leuke dingen tussen. Dit is mijn wishlist.5 opmerkingen :

 1. Leuke spulletjes :)

  liefs' Armani xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nieuwe layout en mooie wishlist! De kleuren van de shirts vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem1/10/11

  mooie wishlist! die ring is echt leuk
  xoxo"sanne
  www.diarywithoutaname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die ringgg is echt leuk!
  wij volgen je hoor
  x

  BeantwoordenVerwijderen