Always dad's little girl

vrijdag, november 25, 2011 Jaimie 10 Comments

Heee!
Wow, mijn laatste post was een week geleden. Ik had gewoon geen inspiratie en ik had veel huiswerk. Gelukkig heb ik volgende week maar 1 toets, dus dan heb ik tijd genoeg. Soms is school gewoon te veel, hoe kunnen ze dat ons aan doen? Ik ben trouwens heel erg verkouden, geen loopneus, maar ik hoest mezelf helemaal kapot. Niks helpt, weten jullie een magisch middeltje?
Vorig weekend heb ik the breaking down gezien met mijn vriendin, hij was echt geweldig! Ik kijk nu heel erg uit naar het volgende deel, maar dat duurt nog even helaas. Vandaag heb ik wat foto's gemaakt met een andere vriendin en volgende week vrijdag heb ik Sinterklaas op school. Ow, ik heb ook nog wat geshopt bij the Sting. Fijn weekend iedereen. Liefs
10 opmerkingen :

 1. Mooie kleren! Misschien help thee met honing? En veel hoestdrop?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat vervelend! Leuke ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke foto's! ik ga vanavond naar de film ben benieuwd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's. Die outfit staat je goed.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke foto's!
  en wat een gave dingetjes heb je geshopt! ik hou van die kleurtjes :)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie ketting en wat een leuke blog!
  'trachtitol' ofzoiets, dat helpt heel goed tegen keelpijn en het smaakt helemaal niet vies. magisch (:
  ikvolgje!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat eeen leuke outfit! ik hou van die ketting

  BeantwoordenVerwijderen