Diary 01

donderdag, december 08, 2011 Jaimie 9 Comments

Hee!
Het weekje na Sinterklaas is alweer bijna voorbij. Ik vond het eigenlijk best snel gaan, maar het was wel heel gezellig. Maandag was het dus 5 december, volgens mij hebben de meeste mensen het gevierd op zondig, maar wij hebben het gewoon gevierd op maandag. We hebben dus aan surprises gedaan en ik kan het nu gewoon zeggen, ik had mijn vader. Ik had een rituals fles gemaakt. Hij was er heel blij mee en vond het erg origineel. Mijn zusje en ik hebben samen een Wii gekregen, we waren er heel blij mee! Het eerste wat we deden was uitpakken en tennissen maar. Erg gezellig dus! Daarnaast heb ik ook nog een modderscrub gekregen en chanel kauwgom haha. De foto's zijn niet erg duidelijk, want ze zijn gemaakt via mijn IPod. En de post heb ik ook gemaakt met mijn IPod. Liefs
Vinden jullie zo'n post leuk?

9 opmerkingen :