Keep old memories in your heart

woensdag, december 21, 2011 Jaimie 10 Comments

Hey!
Nog twee dagen en dan is het alweer vakantie, ik heb zo'n zin in alle feestdagen. Morgen ga ik met een paar klassen naar de film Nova Zembla. Ik ben benieuwd of hij leuk is. Vrijdag heb ik in de ochtend een kerstontbijt op school, ik neem samen met een ander meisje een chocolade-fontein mee, echt lekker!
Gisteren had ik handvaardigheid en mijn docent gaf mij 3 oude kisten. Ze deed er niks meer mee en wilde ze weggooien. Ik vond ze zo gaaf dat ik ze mee heb genomen. Het is de bedoeling dat ze geverfd worden en daarna ga ik ze gebruiken als opbergkisten of zoiets. In welke kleur zal ik ze verven, of moet ik ze alle drie in een andere kleur doen? Liefs

Oude kisten

Gekocht in een vintage winkel


Onze kerstboom

10 opmerkingen :

 1. Wat leuk dat je die kasten zo gaat verven en zo! Jullie hebben echt een mooie kerstboom. Mooie foto's! Fijne feestdagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Mooie foto's! ik ben benieuwd wat je ervan maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waauw, super mooie fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat opbergkistje op de 2e foto is waanzinnig leuk. Nova Zembla is een prachtig film, maar wel met wat gruwelijke stukjes.. Veel plezier morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd wat voor kleur je ze gaat geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem22/12/11

  moooie kerstbooom, ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauwww, wat een geweldige foto's! ik vind die oude kisten echt heel gaaf, en dat opbergkistje uit de vintage winkel ook!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen