Not everything can be forgiven

woensdag, december 28, 2011 Jaimie 9 Comments

Hee!
Kerstmis is alweer voorbij, dat ging weer snel zeg. Maar het was wel heel gezellig en ik heb leuke cadeautjes gekregen, twee Noosa armbanden met de exclusieve kerstchunks en gewone chunks en verder heb ik nog een geurtje en douchegel van replay gekregen. Echt heel leuk!
Gisteren ben ik met een vriendin naar Arnhem geweest, we hebben gezellig geshopt en ik heb twee dingen gekocht. Een ketting van de H&M en een jurkje van The Sting. Ik kon natuurlijk meer kopen, maar ik wil ook een beetje geld sparen. Vandaag is mijn vader jarig en morgen mijn zusje, vandaag vieren we dus feest. Liefs9 opmerkingen :

 1. Ik zie geen foto's??? :(

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd jammer als kerst weer voorbij is. Die ketting is echt gaaf! Mooie kleur vooral.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, super leuke dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind de ketting echt mooi en de armbandjes zijn ook leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem28/12/11

  Gefeliciteeerd met je vader en je zusje! Leuke armbandjes! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen, replay ruikt altijd lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem29/12/11

  ik kan de fotos jammer genoeg niet zien :(

  BeantwoordenVerwijderen