Random Home Photos

vrijdag, december 23, 2011 Jaimie 9 Comments

Yeah, we hebben eindelijk vakantie. Vandaag was mijn laatste schooldagje, we hadden met de klas een kerstontbijt en we moesten kaarten maken voor Artsen Zonder Grenzen. Het was erg gezellig en we moesten eten meenemen, ik had samen met een vriendin een chocoladefontein, helaas werkte hij niet zo goed. Ow, ik had een lange tijd geen word, powerpoint en exel op mijn laptop, maar door mijn geweldige vader heb ik het er eindelijk weer op staan! Tip, laat nooit een computerzaak je C-schijf repareren uhum.
Omdat het nu vakantie is, heb ik natuurlijk heel veel tijd om te posten en daar ga ik ook zeker gebruik van maken. Ik heb heel veel zin in alle komende dagen, ik ga hopelijk veel naar de stad om te shoppen en natuurlijk heel veel foto's maken. 
I wish everybody a merry x-mas and a happy 2012! Liefs


9 opmerkingen :