What makes you beautiful

zaterdag, december 03, 2011 Jaimie 14 Comments

Heee!
Deze week was ik een aantal dagen ziek geweest en ben nu nog steeds niet helemaal opgeknapt. Het is altijd zo saai thuis. Als je op school bent wil je naar huis, als je thuis bent wil je naar school. Best raar eigenlijk. Maandag is het 5 december! Ik ben erg druk geweest met het maken van surprises en ik moet zeggen dat ze aardig zijn gelukt. Als sinterklaas over is zal ik mijn creaties laten zien. Vrijdag mocht ik een uurtje naar school voor sinterklaas in de klas, ik heb 3 nagellakjes gekregen en een chocoladeletter, super leuk natuurlijk! Thuis heb ik meteen nagellak opgedaan (middelste op de foto). En ik heb ook nog wat nieuwe kleding.
Ik wens iedereen een hele fijne Sinterklaas. Liefs

14 opmerkingen :

 1. Wat een mooie nagellak! &leuke armband(?)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave nagellakjes! Die wil ik ook haha.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kleuren nagellak!x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die nagelak is zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk! Stom dat je ziek bent, beterschap! Ik ben benieuwd naar de surprises!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige kleur nagellak ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De nagellak is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt heel erg leuk, super leuke spulletjes!
  xx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's.
  Leuke spulletjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke spullen, die nagellak is super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke spullen! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die nagellak kleur is echt mooi. Verder ook erg leuke spullen ♥

  BeantwoordenVerwijderen