I see the little stars in your eyes

zondag, januari 01, 2012 Jaimie 20 Comments

Hee! Hello! Hey!
Ik weet niet waar ik mee moet beginnen, maar dit is de eerste post van 2012. Hebben jullie allemaal een leuke jaarwisseling gehad? Die van mij was echt geweldig, we gingen naar de Efteling. Die was voor het eerst open en het was heel gaaf. Eerst gingen we in een achtbaan en daarna gingen we naar een plein waar een dj stond te draaien. Daarachter was de Pagode en toen het zover was kwam er allemaal vuurwerk uit. En daarnaast was ook een grote vuurwerkshow. Ik heb me heel erg vermaakt! Helaas hadden ze er waarschijnlijk niet op gerekend dat iedereen weer tegelijk naar huis ging dus de het parkeerplaats stond vast, we hebben in totaal 1 uur en 24 minuten er over gedaan om de parkeerplaats af te komen. Maar ja, het was wel heel gezellig!
Laatst ben ik ook nog even naar de stad geweest en daar heb ik twee nagellakjes gekocht voor een french manicure. Lots of Love

Dit Engeltje gaat me het jaar weer door helpen ♥

20 opmerkingen :

 1. Klinkt alsof het hartstikke gezellig was! Leuke foto's ook. Happy newyear!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel leuk! Wat zijn al die labels? Het ziet er heel cool uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem1/1/12

  leuke post! Supercool al die labels! leuk idee haha liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel jammer dat je zo lang hebt vast gestaan. Mooie foto's.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem1/1/12

  sounds good, heel fijn 2012 meid ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem1/1/12

  sounds good, heel fijn 2012 meid ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit!
  Ik volg je leuke blog vanaf nu via bloglovin en ik zou het super vinden als je mij ook ging volgen!<3
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Happy 2012 :)

  With love, Cindy
  www.yourstrulycindy.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. happy new year :)
  super al die labels! spaar je ze?
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, happynew year! x

  http://itsfashion-bitch.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig nieuwjaaaaar! Die eerste foto is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto van dat vuurwerk!
  Gelukkig nieuw jaar!

  Liefs, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat grappig :) ik doe dat ook nmlk....
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo gezellig zeg, fijn 2012 gewenst aan jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ah woooow, Jaarwisseling in de Efteling! Dat zou ik willen meemaken een keer :D Ik had ook een leuke jaarwisseling, maar was heel erg moe, want ik was net thuis van een week skiƫn in Oostenrijk, en op 1. Januari sliep ik tot 3 uur 's middags... :P

  Gelukkig nieuwjaar en nog een fijne vakantie!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah super leuke blog heb je met hele mooie foto's! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat idee van die prijskaartjes is super leuk xo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dankje voor je reactie,
  wat leuk dat je toen in de efteling was!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen