Just one wish, that is you.

zondag, januari 22, 2012 Jaimie 10 Comments

Hee!
Hier is even een snelle post tussen twee toetsweken in. Ik ben echt zo druk, vorige week elke dag een so en volgende week elke dag twee proefwerken. Morgen heb ik natuur-scheikunde en frans, so wish me luck! Gelukkig ben ik wel elke dag eerder uit, dat is wel lekker. Dit weekend heb ik lekker uitgeslapen en veel geleerd. Waarschijnlijk gaan mijn vriendinnen en ik zaterdag een meidendagje houden met invulverhalen, nagellak, een film en al die dingen. Dat hebben we wel verdient na zo'n proefwerkweek toch. Als jullie volgende week ook een proefwerkweek hebben wens ik jullie heel veel succes.
Hieronder zien jullie een paar dingen die ik heel graag wil hebben van ModeMusthaves, daar moet ik al aan gaan denken, want volgende maand ben ik jarig haha. Liefs10 opmerkingen :

 1. Leuke dingen! Ik vind die moustache ring en die bril echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De ringen zijn leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral die sieraden erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die two finger rings zijn heel erg leuk! Nog succes met je proefwerkweek! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, ik moet echt nog ergens zo'n cross ring vandaan zien te halen! Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem28/1/12

  Gaat je toetsweek goed? Ik hoop het voor je :)
  Leuke dingen die je wil hebben! Die kruizenring zou ik ook wel willen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen