Live your life like no one is watching.

donderdag, januari 05, 2012 Jaimie 8 Comments


Hey!
Eergisteren heb ik eindelijk mijn droom weer laten uitkomen. Ik heb weer paardgereden! Een hele tijd heb ik op paardrijden gezeten totdat er iets mis ging met het contact tussen mij en mijn lesgeefster wat ik heel jammer vind. Ik ging met een meisje mee naar haar verzorgpaard. We hebben gepoetst en gereden en het was super! Door de harde regen was de bak wel een grote drab, maar dat maakte voor mij niks uit. Totdat mijn vriendin en ik er met z'n twee├źn op wilden, ik zat er al op, maar zij kwam er niet op. Uiteindelijk lukte het bijna, ze greep me vast en trok me zo van het paard af. Ik zat helemaal onder de modder en we lagen helemaal in een deuk! 
Zo ga ik even mijn kamer opruimen met de muziek aan, want dat is eigenlijk het enige wat ik met dit weer kan doen. Wat doen jullie? Liefs
(foto: weheartit)

Cute-cutie-girl-horse-favim.com-119011_large

8 opmerkingen :

 1. wat leuk!
  ik moet geschiedenis leren voor school....:( ja.. in de vakantie....
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb net cupcakes gebakken
  en leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem5/1/12

  super leuk voor je! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben aan het logeren !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je dan weer hebt paardgereden!
  Zelf ben ik, ja ik mijn vakantie, toch bezig met school. Over twee weken heb ik toetsweek dus dan heb ik veel samenvattingen nodig en die moet ik nu dus gaan maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem5/1/12

  nu wat blogjes bezocht :D paardrijden is niets voor mij maar vind het wel leuk om mensen te zien die er zo mee bezig zijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk zeg, ik ga zo bij een vriend slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Afke4/2/12

  paardrijden is leeuk . ♥

  xxx' Afke .

  BeantwoordenVerwijderen