Outfit | Leather shorts

zondag, januari 08, 2012 Jaimie 38 Comments

Hey!
Gisteren was een hele leuke dag. Ik ben samen met mijn ouders en zusje met de trein naar Amsterdam geweest. Die dag kreeg ik mijn eerst keer kleedgeld, vreselijk! Hebben jullie ook kleedgeld? Als blogmeisje heb ik een verslaving aan shoppen en dat lukt niet met een maandelijks bedrag. Ondanks mijn kleedgeld heb ik het natuurlijk wel leuk gehad, ik heb een nieuwe short en een nieuw shirt van de Bershka. Ik wilde wel meer kopen, maar ja dan had ik helemaal niks meer over! Dus ik ben aan het sparen zodat ik over een tijdje flink kan shoppen. Niet dat ik dat leuk vindt, maar het moet. Uiteindelijk waren we klaar in Amsterdam, toen gingen we met de trein naar Utrecht om wat te eten. Ook dat was leuk en ik heb lekker gegeten.
Vandaag ben ik naar Deventer geweest om bij het hoge water te kijken. Het water daar stond niet normaal hoog, het was zelfs in het park daarachter gekomen waar ik mijn eerste outfit foto's heb gemaakt van 2012! Dus het was voor iemand een voordeel :) Op de vierde foto die je dat het water ook over de looppaden is gekomen, veel paden waren er dus niet. Liefs
Blazer - kledingwinkel Mooi , leren short - Bershka , shirt - Bershka , zwarte armband - Noosa , grijze armband - zelfgemaakt

38 opmerkingen :

 1. love the outfit!

  -----------------------------
  xoxo 2NDtheytalk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij lijkt me echt een heel vrolijk en leuk meisje!
  Leuke outfit.

  Liefs,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's.
  Ik vind het echt een leuke outfit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke outfit! Even wennen kleedgeld idd, ligt er een beetje aan hoeveel je krijgt haha. Ik krijg zelf €70 maar 't valt nog altijd niet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je outfit is echt heel leuk, staat je ook erg goed. Ik vind vooral de short erg leuk, zou je in een comment op mijn blog willen vertellen hoeveel je kwijt was voor de short en het shirt?

  Ik vind de foto's heel erg mooi, dat vele water op de achtergrond maakt het eigenlijk wel af :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel leuk uit!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem8/1/12

  super leuke outfit ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie foto's en leuke look
  bij ons is er ook zoveel water

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach dankjewel! Als je een goede starters kwasten set zoekt, kun je het beste even naar www.beauty88.nl gaan. Daar zijn ze niet duur en de kwaliteit is top. Volgens mij bevatten alle kwasten daar echte haren, maar daar moet je even naar kijken of het er bij staat.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach dankjewel! Als je een goede starters kwasten set zoekt, kun je het beste even naar www.beauty88.nl gaan. Daar zijn ze niet duur en de kwaliteit is top. Volgens mij bevatten alle kwasten daar echte haren, maar daar moet je even naar kijken of het er bij staat.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een ontzettend gave outfit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super leuk shirtje, ik ben ook nog naar zoiets op zoek.
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke outfit, foto's zijn ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is niet de bedoeling dat je het 'op eet'. Het is de bedoeling dat je een beetje uit het potje pakt, daar je lippen mee scrubt ( het spul valt wel erg uit elkaar, dus zo veel hou je niet over ) en als je klaar bent met het scrubben van je lippen, kun je de overtollige scrub weglikken. Dit kan geen kwaad en is speciaal zo gemaakt. Ook knettert het een beetje. :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oooh leuke shorts! Zoek ik ook nog altijd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke outfit, vooral je shortje

  Oh ja: Je volgde me, maar ik heb mijn blog opgeschoond en nu ben ik op de vernieuwde blog al mijn volgers kwijt... Zou het erg leuk vinden als je opnieuw de volg knop indrukt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuke outfit en blog heb je! Ik ga je volgen! En ik vind kleedgeld juist super handig, ik had nooit zoveel tijd om met m'n moeder te gaan shoppen door sport enzo, nu kan ik gewoon uit school zelf even gaan :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dankjewel voor je lieve reactie!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een superleuke outfit! i love je blazer :)
  ja, over dat kleedgeld..ik snap je wel, ik vind het soms ook wel moeilijk, maar eigenlijk is het heel handig, want nu kun je lekker met vriendinnen ofzo shoppen :):) of toch nog een keer je moeder meenemen ;) inplaats van zij jou....
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem9/1/12

  wauw hele mooie outfit! en ook een hele leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super outfit! & foto's ;D die shorts staat je goed (:

  BeantwoordenVerwijderen
 22. leuke outfit! je bent echt mooi ♥

  http://keepgoingthegoodwork.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Suuperleuke outfit!
  Ook een hele leuke blog trouwens, ik volg je!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. great outfit ans beautiful pictures ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 25. erg leuke outfit, ik vind je short echt geweldig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke foto's! Ik was een beetje aan het rondneuzen tot ik de bankjess op de foto herkende en dacht he: Deventer! :D

  BeantwoordenVerwijderen