Question & Answer #1

dinsdag, januari 10, 2012 Jaimie 17 Comments

Hey!
School is weer begonnen, genieten jullie er ook zo van? Ik dacht, we beginnen weer langzaam, maar we krijgen meteen weer bergen met huiswerk. Maar ja, over 6 weken hebben we weer vakantie :) Haha ja, daar kijk ik nu al weer naar. Vandaag heb ik al weer mijn eerste so van 2012 gehad. Ik moet trouwens voor school een boek lezen en ik heb 'Shopaholic' gekozen, omdat ik die thuis heb liggen. Maar is dat een beetje een leuk boek?
Vandaag heb ik een andere post dan normaal genaamd 'Question and Answer' , jullie kennen het vast wel. Jullie stellen vragen en ik beantwoord ze in een andere post. Jullie kunnen alles vragen wat jullie maar willen! Wel graag 1 à 2 vragen, want anders wordt het voor jullie saai om alle antwoorden te lezen ;) Hopelijk vinden jullie het een beetje een leuk idee en barst maar los! Degene die de leukste vraag stelt komt in mijn zijbalk te staan met zijn/haar blog ;) Liefs


17 opmerkingen :

 1. Hoe noem je jouw stijl? Hoe ziet je kamer eruit? Wat voor kapsels heb je gehad?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je grootste miskoop ooit? Heb jij, net als ik, ook zo'n pesthekel aan jongens? Haha! En hoe combineer jij je blog met school? VWO is nogal veel huiswerk neem ik aan, als je daar nog een blog naast hebt.. ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem10/1/12

  eeeeuh wat wil je later allemaal bereiken ? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk idee!
  wat is je grootste blunder die je ooit hebt gemaakt? :)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar haal je je inspiratie vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is je lievelingswinkel voor kleren, juwelen, schoenen, tassen, andere spullen?
  Heb je een idool?

  En al dat water is inderdaad soms best wel eng. Ik woon heel dicht aan een kleine rivier die op dit moment op overstromen staat. Dus ik hoop echt dat het niet gaat regenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn jouw grootste passies & hoe ben je op het idee gekomen om een blog te beginnen? Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke post zeg, en een leuk blog! We gaan je meteen volgen.

  Vraag: Wat je is favoriete kledingstuk, And show it on a picture!

  xoxo
  http://by-les-and-es.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laura11/1/12

  Jaim, hoe ben je op de naam van je blog gekomen?

  Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor je lieve reactie, meid. Dat betekent veel voor me :)

  Loves,
  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is je favoriete item?
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had al gereageerd hierop, maar ik vroeg me af of je 't misschien leuk vind om mee te doen aan mijn winactie ;)
  Xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zijn je hobby's naast bloggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dankjewel :)! Mijn vraag: hoe ziet jouw favoriete outfit eruit?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Sorry, maar ik heb nu toch wel niet echt een vraag voor je, sorry. Maar waarschijnlijk krijg je wel genoeg reacties voor één of meerdere artikels :). Ik zou wel graag meer over je weten, maar ik ben niet echt zo creatief :). Ik ga trouwens terug beginnen met mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen