Question & Answer #2

zondag, januari 15, 2012 Jaimie 11 Comments

Hey!
Het weekend is weer voorbij. Deze week en volgende week heb ik 2 proefwerkweken, dus ik moet nu heel veel gaan leren. Hopelijk gaan ze een beetje goed.
Dit is het vervolg op de Q & A post. Heel erg bedankt voor al jullie vragen en ik probeer ze zo goed mogelijk te beantwoorden.


Jolijn vroeg:

Hoe noem je jouw stijl? 
Eigenlijk heb ik niet één stijl, ik draag meestal casual met een stoere twist. Bijv. een rokje, blazer, topje en dan met een leuke armband of ketting. Ik probeer ook vaak zelfgemaakte dingen te dragen, zoals een armband. En ik ben nu bezig met space shoes en een armband van Honestly WTF.


Hoe ziet je kamer eruit? 
Mijn kamer is erg meisjesachtig met veel zelfgemaakte dingen. Een zilveren wand, een rood/roze wand en een wand met allemaal tijdschrift plaatjes met witte meubels. Overal waar je kijkt zie je wel iets wat zelfgemaakt is. Maar ik wil over een tijdje overgaan op natuurkleuren.


Wat voor kapsels heb je gehad?
Eerst had ik het erg lang en daarna had ik het een tijd heel kort wat ik dus nooit meer doe. Eigenlijk heb ik nooit echt iets bijzonders met mijn haar gedaan, ik laat het nu gewoon lekker lang groeien en dan kan ik er ook meer mee doen.

Laura vroeg:

Wat is je grootste miskoop ooit? 
Ik had ooit een groene blouse gekocht met allemaal rare vormen en dingen erop. Ik heb hem één keer aangedaan, maar daarna ook nooit meer. Men wat was dat ding lelijk zeg! Toen was ik wel wat jaren jonger, maar als nog.

Heb jij, net als ik, ook zo'n pesthekel aan jongens haha?
Eigenlijk helemaal niet! Ik ben meer een meisje die ook graag met jongens omgaat. Ik ga ook heel veel om met meiden hoor, maar met jongens omgaan vindt ik ook heel leuk. Dan heb je eigenlijk nooit gedoe en kan je altijd lachen. Vooral om hoe klunzig ze soms kunnen zijn :)

Hoe combineer jij je blog met school?
Ik moet zeggen dat het soms wel moeilijk is, maar als ik even geen huiswerk heb ga ik meteen naar mijn blog om een post te maken. En ik maak soms ook foto's een tijdje daarvoor, want dan kan ik die meteen gebruiken en hoef ik niet eerst op pad te gaan en dan pas een post te maken.


Axelle vroeg:

Wat wil je later allemaal bereiken?
Nou ik kan je vertellen dat dat heel veel dingen zijn. Ik wil graag verder gaan met mijn blog. En ik wil heel veel dingen worden zoals, fotografe, model, architecte, zangeres. Ik wil ook een keer naar een heel arm land om daar te helpen. Maar ik wil vooral bereiken dat mensen vinden dat ik een leuke blog heb later. Net zoals Andy Torres van Style Scrapbook, zij is mijn voorbeeld.

Curly vroeg:

wat is je grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
Oei dan moet ik even nadenken. Laatst gaf onze Duits leraar onze proefwerken terug. Iemand had een laag cijfer en vertelde wat zijn cijfer was. Opeens moest ik toen keihard lachen. Waarom weet ik niet, maar het was helemaal niet de bedoeling om hem uit te lachen of wie dan ook. Mijn leraar vond het niet zo leuk en ik schaamde me dood! Verder heb ik heel veel blunders gemaakt, maar ik kom er even niet op.

Jet vroeg:

Waar haal je je inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspratie vooral van modeblogs of weheartit, maar ook uit de natuur. Kijk maar eens rond, je ziet bijvoorbeeld allerlei kleurencombinaties. Maar ook als ik gewoon ga wandelen komt er zomaar wat in me op.

Nathalia vroeg:

Wat is je lievelingswinkel voor kleren, juwelen, schoenen, tassen, andere spullen?
Dat zijn er een aantal, zoiezo de h&m, Vero Moda, The sting en Sam & Diago. Maar ik shop ook graag bij de Six en andere winkels.

Heb je een idool?
Nee, ik heb niet echt een idool. Nou ja, mijn opa en oma zijn wel twee voorbeelden voor mij. Ze zetten altijd door en hebben veel gedaan vroeger. Maar verder zijn er gewoon heel veel mensen die ik goed vind, maar ik heb niet een idool.

Myrthe vroeg:

Wat zijn jouw grootste passies & hoe ben je op het idee gekomen om een blog te beginnen?
Mijn grootste passie is fotograferen met mijn spiegelreflex camera, zonder dat ding ga ik de deur echt niet uit. Van mode tot natuur, ik fotografeer echt alles. En verder alles wat met bloggen en mode te maken heeft is mijn passie, later wil ik dus graag iets doen waar ik creatief bij kan denken.
Ik ben erg creatief en hield vroeger al van knutselen, foto's maken en poseren. Dus ik bedacht om een blog te maken. Als ik nu terug kijk op mijn eerste blog genaamd 'J-sign' was dat heel onprofessioneel haha, dat ding zag er niet uit. Gelukkig ben ik nu wat ouder en weet ik wat ik wil. 

Leslie en Esmée vroegen:

Wat je is favoriete kledingstuk, And show it on a picture!
Dit was een moeilijke vraag, want ik heb heel veel favorieten. Ik kies het kledingstuk die ik het meest kan combineren en dat is mijn witte blazer van Bershka. Helaas draag ik hem niet vaak, want er zit een gat in de achterkant :( maar die laat ik snel maken, want ik mis hem!
Laura vroeg:

hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
Haha, ik wilde een naam waar mijn eigen naam ook voor een deel in zat. Dus ik zat te denken hoe mijn vriendinnen me altijd noemen, vaak 'Jaim' of 'Jeem'. In het engels eindigen veel woorden op '-ful' dus toen was ik een beetje aan het mixen en toen kwam ik uit op 'Jeemmful. Zomaar ineens. Eigenlijk is het best een aparte naam.

Nyria vroeg:

Wat is je favoriete item?
Net heb ik mijn favoriete kledingstuk laten zien en nu mijn favoriete accessoire ;) Dat zijn denk ik mijn Noosa armbanden, ik kan ze overal mee combineren omdat ik er 3 heb. En daarnaast kan je er ook allerlei soorten chucks (knopen) op klikken.

Gabriella vroeg:

Wat zijn je hobby's naast bloggen?
Dat zijn fotograferen, zingen, dansen, accessoires maken, bezig zijn in mijn kamer en natuurlijk met vriendinnen afspreken!

Denise vroeg:

Hoe ziet jouw favoriete outfit eruit?
Dat ziet er als volgt uit: een rokje met een zwarte legging, een topje, een blazer (een witte of grijze of mijn nieuwe blauwe) en een gave ketting en armband. Dit doe ik vaak aan naar school, maar ik doe ook heel veel andere outfits aan. Het liefst met een eye catcher.

Jenny vroeg:

Waar winkel je het meest?!
Die vraag heb ik al beantwoord in 'wat is je lievelingswinkel?' Maar ik zeg het voor jou nog een keer met nog wat winkels erbij! &m, vero moda, the sting, mango, zara, Only, Pieces en Sacha.

Zo, dat waren de vragen! De leukste vraag vond ik toch: 'Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?' ook al had ik niet echt een hele goede blunder. Je komt met je blog in mijn zijbalk ;) Liefs


11 opmerkingen :

 1. Wat leuk om te lezen! Leuke vragen werden er ook gesteld. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke antwoorden! Ik vind je blog nu al leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Krijgen we trouwens een foto van die space shoes te zien als ze of zijn? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk ik ben ook zo een diyer ik maak bijv mijn eigen kaarsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk da je alle vragen beantwoord hebt. De armbanden zijn echt gaaf. Gene wonder dat die je favoriete item is.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik ben benieuwd, misschien kan je die kopen bij scapino of schoenenreus? Succes met zoeken! Ga je ze verfen dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh leuk,
  ik ben aan het twijfelen of ik ook een keertje een Q&A wil doen haha!
  Ik vind het zelf altijd wel leuk om te lezen/weten van anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, okee :)
  echt leuk om te lezen!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem19/1/12

  leuk geschreven!
  mooie blog heb je, ik volg je!♥

  BeantwoordenVerwijderen