Laptop error

maandag, februari 20, 2012 Jaimie 7 Comments

Hey! Afgelopen weekend was heel erg leuk. Vrijdag was ik jarig, we gingen toen lekker sushi eten, ik mocht twee broeken uitkiezen en ik kreeg wat cadeautjes van mijn zusje. Zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd met familie in de middag en vriendinnen in de avond. Ik heb heel veel leuke dingen gekregen en het was super gezellig. Zondag heb ik 1 van de 3 taarten gemaakt voor een kennis van ons. Ze is deze week jarig en ik zei dat ik de taarten zou maken. Heel leuk om te doen!
Nou is er een probleem, mijn laptop is een tijdje stuk en ik kan hem niet eens aandoen. Vandaar dat ik niks post. Ik kan het op geen andere laptop doen hier, want die doen heel raar als je foto's wil gebruiken. Dit doe ik op mijn iPod, maar ik hoop dat ik mijn laptop zo snel mogelijk weer kan gebruiken. Als ik mijn laptop weer heb zal ik meteen weer posten! En natuurlijk met heel veel foto's. Liefs


7 opmerkingen :

 1. Die muffin ziet er echt lekker uit!!

  http://mbym-amber.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekkere muffin! Stom dat je laptop stuk is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kut van je computer hopenlijk wordt ie snel gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd! Haha beetje laat, maar alsnog! Je hebt echt een leuk weekend gehad :D
  Die muffin ziet er lekker uit!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsnog van harte gefeliciteerd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen