Random life photos

woensdag, februari 01, 2012 Jaimie 12 Comments

Hey! Heerlijk, ik heb even een weekje zonder toetsen en ik heb maar heel weinig huiswerk. Ik moet nog wel twee boekjes inleveren, heb al een boete van 7 dagen.. oeps! Maar onze mediatheek is maar 2/3 dagen met bepaalde tijden in de week open, zo irritant. Voor de proefwerkweek heb ik al mijn cijfers terug, ze zijn niet al te best. Gelukkig zitten er wel een 7.2 en een 7 tussen. Over ongeveer twee weken ben ik jarig :) Ik heb er heel veel zin in, ik ga denk ik gezellig met vriendinnen een film kijken. Weet iemand een leuke grappige film? En er ligt eindelijk sneeuw! De meeste mensen zijn er niet blij mee, maar ik wel hoor. Ik word er altijd vrolijk van en het geeft een echt winter gevoel. Vinden jullie het leuk dat het heeft gesneeuwd? Liefs12 opmerkingen :

 1. Mijn schoolmediatheek heeft ook rare tijden. Jammer van je cijfers maar de 7.2 en 7 zijn goed! :D Ik ga je feliciteren op je verjaardag, maar ik weet zo snel nog geen film..
  En ik háát sneeuw!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Legally blond is geweldig om als film te kijken!! Voor de rest is the house bunny ook heeeel erg leuk. Ben een film nerd =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Haha wij hebben niet eens een schoolmediatheek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier bij ons ligt helemaal geen sneeuw. Trouwens wanneer ben je jarig? Want ik ben namelijk ook over twee weken jarig:D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de sneeuw ook heel leuk hoor =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem1/2/12

  wauw die laatste foto is echt prachtig! Nou die sneeuw boeit me niet zo veel, maar de wind is echt verschrikkelijk guur er zwaar om in te fietsen! Maarja, de zomer komt er al weer aan en daar verheug ik me dan maar op haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's
  cosmogirl lees ik ook (;

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I can't wait to see H&M SS collection! Have to search for it somewhere ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! Ik ben niet zo blij met de sneeuw.. haha. Als je van sneeuw houdt is Chalet girl echt een aanrader! Het geeft je echt zin in sneeuw en wintersport!

  BeantwoordenVerwijderen