Snow wonderland

dinsdag, februari 07, 2012 Jaimie 10 Comments

Hey! In het weekend het ik het pakketje van Axelle binnen gekregen. Altijd leuk om pakketjes open te maken en ik was er ook erg blij mee. Het was een oogschaduw palet met een oogpotlood. Zondag heb ik gezellig geschaatst met mijn familie, het was erg leuk maar wel koud hoor. Ik was nog wel een beetje bang dat er wakken in zaten, maar dat was erg gelukkig niet. Deze week heb ik alleen een presentatie en meer niet, lekker rustig dus. Zo ga ik lekker dansen, even mijn hoofd leeg maken. Liefs


10 opmerkingen :

 1. I love ud!! Mooi palletje het oogpotlood is heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Heb vandaag ook geschaatst:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's zeg !
  En ook echt een heel erg mooi palette!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's en dat palette ziet er prachtig uit.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's! En mooi palette :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh ben ik blij om te zien dat je het goed hebt aangekregen ! Hoop dat je er mooie looks mee kan maken ! Veel plezier ermee !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie sneeuw.
  De palette is mooi van urban decay.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie palette!
  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen