Vissengraatvlecht

donderdag, februari 02, 2012 Jaimie 14 Comments

Hey! Ik heb even een lekker rustig dagje, tot het zesde uur naar school, daarna zangles en daarna thuis op de bank gezeten met de H&M catalogus en een kopje thee. Er staan echt heel veel leuke dingen in, maar ik heb niet zo veel geld helaas. Maar als ik nu goed ga sparen kan ik vast wel wat dingen kopen en morgen over twee weken ben ik jarig, dus dan krijg ik vast ook nog wel wat centjes. Gisteren had ik bij mijn zusje een vissengraatvlecht gemaakt, ze was er zo blij mee dat ze haast niet durfde te slapen. Net heb ik hem nog een keer gemaakt, hopelijk kan ze nu wel slapen. Het is best wel handig om een zusje te hebben, want dan kan je altijd experimenteren met haar haar. Wat vinden jullie van een vissengraatvlecht? En wat gaan jullie in het weekend doen? Liefs

14 opmerkingen :

 1. Echt heel mooi! Jammer dat ik niet zo lang haar heb, anders had ik dat ook wel gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het zo leuk, ik kan het alleen niet maken :( hihii

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw dat heb je mooi gedaan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heee meid heb je het palette al ontvangen of nog niet ? groetjes ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo leuk die visgraat! ik heb inderdaad ook een zusje waar ik lustig op los experimenteer, ze vindt het altijd leuk als ik haar haar invlecht ofzo :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooie gelukt! Hij ziet er echt netjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I lovee de visgraat vlecht! (: Wauw!
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw hij is echt supergoed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind het super, snap nogsteeds niet hoe je het kan, heb het zelf een keertje geprobeerd, maar ik kan het echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het echt prachtig! Ik heb zelf wel nog nooit gemaakt... En wat schattig dat je zusje niet wou gaan slapen (:. Wel handig, waarschijnlijk gaat mijn zus het ook eens op mij uitproberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hou echt van de visgraatvlecht, ik kan hem wel bij anderen maken maar bij mezelf vind ik het wat moeilijker, hihi. Heel erg mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen