Baked Color Cupcakes

maandag, maart 05, 2012 Jaimie 21 Comments

Hey! Ik ben weer helemaal de oude, gezond en gek. Nu moet ik wel veel toetsen inhalen en nog meer leren, maar ja. Gisteren heb ik op de H&M site een bikini besteld. Ik heb namelijk een nieuwe nodig en nu kon ik mooi gebruik maken van de korting. Vandaag was ik eerder uit, want we hebben -hoe raar ik het ook vind- weer een cito toets. Na school ging ik samen met mijn vriendin cupcakes maken en ze zijn echt heel leuk geworden. De toppings lijken trouwens heel chemisch, maar het is lekker romig en ik heb er 1 druppeltje kleurstof in gedaan. Maar je moet er echt niet te veel van eten, want dan wordt je kots misselijk. Morgen heb ik lekker het eerste uur vrij en daarna nog 4 uurtjes cito. Liefs


21 opmerkingen :

 1. Wow! Ziet er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg lekker uit!
  Succes met het inhalen van je toetsen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er echt lekker uit! Ik ken het, na één zat ik al heel vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh ziet er lekker uit! Hoe heb je die topping gemaakt?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. MMM die groene is echt een toffe kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh zien er superlekker uit, wat een felle kleuren!
  + veel succes op school.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat ziet er echt super leuk uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammie! Veel succes met de toetsen die je moet inhalen!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, ziet er echt ontzettend lekker uit! Nu heb ik echt zin in cupcakes hihi O:)

   Verwijderen
 9. Heel leuk!
  Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er heel erg lekker uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er super schattig uit ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben je blog ook gaan volgen via bloglovin!
  Neem je ook eens een kijkje op mijn blog?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die zien er echt heel erg lekker uit! Mooi gelukt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooh gewoon banketbakkers room dus?! Haha :D
  Dankjewel voor je reactie!
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo schattig en lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen