DIY Chain Bracelet

vrijdag, maart 02, 2012 Jaimie 19 Comments

Hey! Gisteren dacht ik, nou het gaat wel een beetje beter. Opeens kreeg ik een beetje buikpijn, dus ik pakte een paracetamol. Maar daarna ging het steeds slechter, ik werd duizelig en kreeg nog meer buikpijn en ook nog eens koorts. Dus het ging toch nog niet zo goed. Nu zit ik weer thuis op de bank en hoop ik dat mijn buik snel normaal gaat doen. Ik had mijn oma verteld over een leuk armband ideetje van Honestly WTF. En ik vroeg of ze misschien een schakelarmband had. Na een tijdje zoeken had ze hem gevonden en ik mocht hem hebben. Voordat ik ziek werd had ik hem dan eindelijk gemaakt. Het was best een moeilijk werkje, maar wel een heel leuk eindresultaat. Liefs

19 opmerkingen :

 1. Wat leuk bedacht, leuke DIY!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super leuke armband!! Honestly WTF is een leuke site, hè?
  Stom dat je ziek werd, zeg. Bij mij in de buurt heerst het ontzettend. Iedereen heeft buikgriep (kotsen, koorts, duizelig, misselijk, hoofdpijn, niet-rechtop-kunnen-zitten) dus echt 7 mensen in mijn klas van 29 waren tegelijkertijd ziek. Ik vroeg me de hele tijd af waarom ík niet ziek werd (want meestal word ik dat ook) maar dat komt denk ik omdat ik 2 weken eerder tijdens de proefwerkweek een dagje buikgriep had! Gelukkig waait het weer over dus het komt wel goed!! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg leuk meid! dit wil ik ook proberen

  thanks voor je lieve comment op mn blog :)

  XOXO

  http://blondefashiontale.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hij is heel leuk en wat een lieve oma heb jij!
  + nog steeds veel beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die armband is zooo leuk! echt leuk gedaaan xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die armband is echt heel leuk! Ah, wat stom! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat armbandje is echt heel leuk! Ga ik denk ook een keer proberen, moet ik alleen eerst aan zo'n schakelarmbandje zien te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey super leuke blog heb je! Ik ga je volgen, jij mij ook? Fijne zondag nog! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. so cute that blacelet!!! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thnx voor je comment! Deze armband is ook erg leuk!!

  My Blog: MyFashionMind

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi meid!

  Super leuk idee en wat een leuke blog!
  Kom je ook eens een kijkje nemen op die van mij?
  Wie weet kunnen we elkaar gaan volgen!

  With love, M

  alisvolatpropiisdairy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem28/3/13

  Wil jij ook een keer een diy met armbandjes of kleding of andere sieraden maken?? Je blog is echt geweldig ik ben fan!!! Ik vind het vooral leuk dat je outfitfoto's en diy's plaatst
  Thanx!! Ga zo door!!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen