Live Love Like

vrijdag, maart 30, 2012 Jaimie 17 Comments

Hey! Net werd ik opgebeld dat we eerste anderhalf uur vrij hebben. Dus ik kan nog lekker rustig aan doen en ik neem alle tijd! Verzorging valt uit, wel jammer want nou kan ik het proefwerk niet inhalen en moet ik die in de proefwerkweek maken. Maar ja, gisteren heb ik twee goede cijfers terug gekregen. Een 9 voor een duits boekje en een 8,4 voor een duits so. Ik kon niet blijer gemaakt worden. Vandaag moet ik wel een engels proefwerk maken, maar die gaat vast wel lukken! Gisteren heb ik nog even in mijn wreck this journal getekend. Ik ga hem denk ik wel even pimpen, de voorkant met leuke plaatjes misschien. Na school ga ik samen met mijn moeder even een nieuwe broek ophalen, hij is zo super gaaf! Ik laat jullie hem nog wel zien in een outfitpost als ik hem hem. Fijn weekend alvast! Liefs


Deze foto kwam ik tegen in een album, kleine Jaimie als piraat :)

17 opmerkingen :

 1. wat leuk gedaan met die kleurtjes :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, die foto van jou! Hoe schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto van jou als piraat is echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie tekening en grappige foto haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tekening en een schattige foto! :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! En schattige foto (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gedaan en die foto is echt lief ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan. Aah die foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat een schattige foto. Leuke blog hoor, ik volg je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem31/3/12

  wat een lieve foto, en een leuke pagina uit je wreck this journal! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend schattige foto ♥ Je wreck this journal is leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuke foto's!
  wat was je schattig zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik denk dat je dan nog wel dat kaartje krijgt bij de h&m, je kan hem ook pas besteden tussen 19 en 26 april.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat was je schattig als piraat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk zeg, je wreck this journal! en wat een superlieve foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke pagina in je Wreck this Journal! <3

  BeantwoordenVerwijderen