Home days

dinsdag, maart 20, 2012 Jaimie 16 Comments

Hey! Ik heb even een tijdje niet gepost, want ik ben sinds dinsdag behoorlijk ziek. Het is er ook niet beter op geworden. Gisteren ben ik naar de dokter geweest en nu moet ik elke dag antibiotica slikken. Hopelijk werkt het een beetje, want ik wil echt niet meer ziek zijn! Elke nacht werd ik wakker door de hoofdpijn, vannacht ook weer, dus een goede nachtrust heb ik niet gehad. En het hoesten is volgens mij nog gebleven van de vorige keer dat ik ziek was. Maar ehh... Wat is het mooi weer hè! Ohhh ik wordt er helemaal vrolijk van, ondanks ik ziek ben! Nou heb ik een nieuwtje, ik heb me ingeschreven voor de Spijt audities en ik ben door! Deze week mag ik auditie doen! Hopelijk ga ik ook dan door. Nu zit ik een beetje mtv te kijken op de bank en zometeen ga ik maar wat leren voor morgen. Liefs

Nieuwe nagellak

Geluksarmbandjes van mijn zusje gekregen

Zelfgemaakte koekjes (ze zijn hemels!)

16 opmerkingen :

 1. ik hoop dat je je snel weer beter voelt! en die koekjes zien er heerlijk uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met je auditie en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap en succes met je auditie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap die koekjes zien er heerlijk uit! bedankt voor je
  lieve woordjes !xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke nagellak :D!
  Die koekjes ... yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm die koekjes zien er heerlijk uit!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw gefeliciteerd , ik zal voor je duimen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spannend zeg die auditie!! En wat een mooie foto's ;-)!

   Verwijderen
 8. Veel beterschap
  en proficiat dat je door bent, nog veel succes met je auditie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel beterschap, ik hoop dat je je snel beter voelt. Spannend die audities, heb je je script al? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beterschap! Hoe gaaf van die auditie, gefeliciteerd!! ;) En lekkere koekjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey!! Thanks for stopping by =)Wanna follow each other?

  Xx Elisa

  http://degenerationmode.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beterschap! Vervelend dat je zo ziek bent. En super gaaf dat je door bent, gefeliciteerd :)
  Die koekjes zien er trouwens heerlijk uit, heb ineens heel erg veel zin om iets lekkers te bakken.
  X Liefs,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem20/3/12

  Beterschap! <333 En wat fijn dat je door bent met de audities :)
  xo'Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel beterschap en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen