LIFE IS GOOD #2

maandag, maart 26, 2012 Jaimie 14 Comments

Hey! Mijn weekend was zo super leuk. Zaterdag ging ik dus lekker oppassen, het is zo'n schatje. Het is een jongetje van 2 jaar en hij was een beetje verliefd haha. De volgende dag ging ik om 13.15 weg naar Amsterdam voor de audities van Spijt. Wat waren daar veel mensen zeg, maar het was wel heel leuk. Helaas vergat ik een zin van mijn script, maar verder heb ik er wel een goed gevoel over. Hopelijk ben ik door! Net heb ik in mijn bikini (ja echt!) in de tuin gelegen om een beetje bruin te worden. Het zonnetje brandde echt en er was helemaal geen wind. Hopelijk blijft het de hele week zo! Liefs14 opmerkingen :

 1. Anoniem26/3/12

  Wat een leuk weekend! Zelfs als ik naar de foto kijk ziet het er al spannend uit! ik hoop dat je door bent. de andere foto's zijn ook erg leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke foto's! word er helemaal vrolijk van (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt leuk zeg, en wat een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk weekend, ik hoop dat je door bent met de auditie's! Die foto's met die ballonnetjes zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuke foto's! Het is lekker weer, hè? En leuk dat je auditie mocht doen, zeg. Ik had er al over gehoord ja. Hopen dat je door bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuke foto's en wat grappig dat je ook bij spijt was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop echt dat je door bent, zou leuk zijn ^^ hihi leuke foto's!

   Verwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Oeh, hopen dat je door bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, wat een leuke foto's! Ik hoop ook echt dat je door bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke foto's zeg!! hopen dat je door bent vriendin van mij heeft ook meegedaan aan die audtie :).

  BeantwoordenVerwijderen