Random | things

donderdag, maart 08, 2012 Jaimie 8 Comments

Hey! Maandag was mijn band lek, dus ik kon de hele week niet fietsen. Vandaag is hij eindelijk weer gerepareerd en kan ik weer gewoon fietsen. Eigenlijk merk je dan pas hoe hard je je fiets nodig hebt. Deze week moest ik veel inhalen, morgen alleen nog een Engels leestoets. En nog een gepland proefwerk van techniek. Hopelijk gaat het lukken! Gisteren heb ik een stukje van De gelukkige huisvrouw gezien, maar niet helemaal. Eigenlijk wil ik hem nog een keer helemaal zien, maar ik heb hem niet opgenomen. Vanavond ga ik lekker gtst kijken en nog wat werk voor morgen maken. Liefs


8 opmerkingen :

 1. zo vervelend als je fiets kapot is terwijl je hem echt nodig hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt heel irritant ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt zo ambetant als je je fiets mist.
  Die collage is heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een mooie collage!x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem10/3/12

  Wat heb jij leuke sieraden haha! En een hele leuke collage! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem29/5/13

  zo'n collage ben ik ook nog steeds (al heel lang ligt ie in een laatje ;)) aan het maken alleen dan met alleen maar mondjes :)

  BeantwoordenVerwijderen