Butterfly fly away

donderdag, april 12, 2012 Jaimie 14 Comments

Hey! Deze week waren het weer volle dagen, elke dag wel wat huiswerk, gelukkig is dat weer bijna voorbij. Vandaag moet ik nog een beetje Frans leren en een engels boekje lezen voor morgen. Natuurlijk ga ik ook nog gtst kiijken en even relaxen, want dat is het aller belangrijkste! Vandaag was opeens een hele harde hagelbui. Soms kwamen er gewoon hagels zo groot als kiezelstenen uit de lucht vallen, ik weet nog dat ik daar een tijd geleden in fietste. Het was zo hard dat er zelfs deukjes in mijn handen zaten en ik ergens moest schuilen. Maar ja, gelukkig is er nu geen hagel meer. Bij een vriendin van mij ging ik vandaag een vissengraatvlecht maken op school en toen ik thuis kwam dacht ik, laat ik het ook eens bij mezelf doen. Het leek me een heel gepriegel, maar dat viel uiteindelijk wel mee en hij is best goed gelukt. Liefs

Nieuwe kleding, komt nog een post van.

14 opmerkingen :

 1. Leuk! Ik vind zo'n vlecht super mooi (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dat blousje van de only ?

  Leuke foto's!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vlecht staat je heel goed, hij is ook heel goed gelukt!
  + mooie shirt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12/4/12

  wat een hele leuke foto's! Fijn weekend alvast :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De vlecht is goed gelukt! Staat mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar je outfit!
  Mooie foto ook van jezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie foto's. dat shirtje is echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je vlecht is goed gelukt! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb jij een leuke stijl/blog! & mooie vlecht indd :) X Annemarie

  p.s. Give away: http://jemappelleannemarie.blogspot.com/2012/04/hey-lovely-readers-i-thought-it-was.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lovely braid!
  //www.fashion-ice.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen