Outfit | blossom

zondag, april 29, 2012 Jaimie 17 Comments

Hey! De meivakantie is eindelijk begonnen, mijn geluk is niet meer weg te denken. Toen de vakantie begon, ging ik eigenlijk meteen afspreken met vriendinnen en vrienden. Samen met een vriendin ging ik foto's maken bij een mooie bloesemboom. Dat zijn echt mijn favariete bomen, behalve als de bloesem eraf is. De foto's zijn erg goed gelukt en het was gezellig! De vrijdagavond ging ik naar een feestje van een andere vriendin. Omdat mijn ouders weggingen, mocht ik daar logeren samen met nog een andere vriendin. Met z'n drieën gingen we pas om half 2 slapen, maar het was het waard! Zaterdag gingen we naar een voetbalwedstrijd kijken, en daarna gingen we naar bij een van hun in de tuin foto's maken. Je zult dan denken, dat is een gewone tuin maar nee, het was een heel landgoed! In de volgende post vertel ik er meer over. Fijne vakantie allemaal. Kus

 Blazer Bershka - Shirt ? - Riem Pieces - Armbanden zelfgemaakt






17 opmerkingen :

 1. very beautiful pics...
  kisses
  fran

  showroomdegarde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! De outfit die je droeg was ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem29/4/12

  Wat een leuke bloemen zijn dat toch hé! Ik ben er gisteren ook even op uit geweest en ik heb ook verschillende foto's gemaakt van deze bloemen. Ze zijn erg fotogeniek haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw super outfit en leuke foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een mooie lach ◕ ‿‿ ◕

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke outfit! Mooie foto`s. Die armbanden zijn wel leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie foto's en erg leuke kleren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem29/4/12

  Jaimie heb ik jou trouwens al een tweede brief terug gestuurd, ofja, heb je die ontvangen? want ik weet het niet meer zeker haha. Anders ga ik er nu nog een maken natuurlijk! Ik had er in ieder geval geen foto van gemaakt vandaar haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem30/4/12

  Wat een leuke outfit, de kleuren passen echt mooi bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's en outfit! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke blazer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. you look cute))

  http://my-vegan-style.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super mooie outfit ! ik ga je volgen, misschien vind je mijn blog ook leuk.
  Liefs,
  http://agirlwholovesbeauty.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen