Outfit | Comfy day

dinsdag, april 03, 2012 Jaimie 24 Comments

Hey! Mijn proefwerkweek was maandag begonnen, maar ging niet zo goed. Ik had geen goed gevoel over geschiedenis en wiskunde, vandaag kreeg ik het cijfer van wiskunde terug en wat blijkt.. ik heb een 6.3! Maar ik had een 8 kunnen hebben als ik meer tijd had. Toen ik ziek was heb ik 2 uitleggen gemist, dus ik ben erg trots op dit cijfer! Vandaag had ik duits en dat ging best wel goed, hopelijk heb ik daar dan ook een goed cijfer voor. Ik heb nog een leuk nieuwtje, mijn laptop is weer back! Een aantal weken heeft hij bij een winkel gelogeerd waar ze hem gingen repareren.  Hij heeft een nieuwe harde schijf die hopelijk niet meer kapot gaat, ik wil namelijk niet weer 6 gb aan foto's verliezen. Morgen moet ik nog 1 proefwerk maken en 2 inhalen. Dat wordt nog even leren. Liefs

Dit is mijn outfit van vandaag, niet erg bijzonder hihi. Maar in het weekend of eerder gaan jullie wel mijn nieuwste outfit zien!

24 opmerkingen :

 1. Hee Jaimie. Ik zag de vraag over de menuknoppen net en die heb ik vaker gekregen deze week. Ik ga er donderdag een tutorial over plaatsen op mijn blog, dus als je die even leest, weet je meteen hoe het moet! Ik zou je heel graag een mailtje sturen nu, maar ik heb daar even geen tijd voor, dus ik hoop dat ik je zo voldoende kan helpen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke schoenen en ring, de rest ook hoor :)x.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Succes met je proefwerken morgen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt een hele leuke outfit! ik vind je schoenen ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! De schoentjes vind ik erg cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee, ik zei dat ik die tutorial donderdag zou plaatsen hè? Dat wordt vrijdag pas, sorrrrrry. Dat je het even weet x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Succes met je proefwerken, ik heb ook proefwerkweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfit! De schoenen zijn echt tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem3/4/12

  ik vind deze hele outfit echt suuuper leuk!
  xo'Kate

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauww, ik vind je schoenen echt super leuk! Waar heb je die gekocht?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow! Zelfs met heel veel moeite haal ik amper een zesje voor wiskunde! En ik vind de outfit helemaal niet simpel, maar juist leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie outfit! Die schoenen zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem3/4/12

  Hoop dat je meer mooie cijfers terug krijgt, je outfit is trouwens best leuk! :)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie blazer en schoenen! (L)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuke outfit meid ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind je schoenen echt heel leuk!
  + mooie look

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem6/4/12

  Waarvan is het riempje??
  I love itt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die schoenen zijn super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen