DIY | Easy bracelet

woensdag, mei 02, 2012 Jaimie 18 Comments

Hey! De meesten van jullie zullen nu wel regen hebben. Ik ben daar een van en niet alleen regen, maar ook harde onweer. Net ging het echt even tekeer hier, de vloer trilde er zelfs van! Nu is het gelukkig verder weg, soms zie ik nog wat flitsen, maar daar heb ik lang niet zo'n last van als net. Gisteren ben ik lekker even bij het strand geweest, het zonnetje brandde er echt op. Volgens mij ben ik best wel verkleurd, dus daar ben ik wel blij mee. Vandaag ben ik even naar Middelburg geweest, ik had een paar zelfgemaakte armbanden om. Ook mijn armbandje met moertjes, maar die ben ik dus onderweg ergens kwijtgeraakt. Zo jammer, want ik was er echt heel blij mee! Dus die moet ik weer opnieuw gaan maken. Vandaag heb ik wel twee andere armbandjes gemaakt. Ik zag een hele leuke tutorial op honestly wtf dus die ging ik meteen maken! Zelf vind ik het erg leuk geworden, maar ik ga ze no in felle kleurtjes maken. Liefs

Volg me op instagram op de naam xJaimie!18 opmerkingen :

 1. super leuke armbandjes!

  je staat in een artikel op mijn blog, bij de 3 leukste blogs die gespamd waren :-)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh they are so beautiful.and they really seem easy to do!lovely colour choices.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3/5/12

  Die zijn echt heel leuk! Ik heb die 2 jaar geleden voor 5 euro gekocht ofzo, nu kun je ze dus ook zelf maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n armbanden maakte ik vroeger altijd, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ★ (・∀・)

  love pictures on your blog :) very nice layout. clean and charming. love your blog.

  my blog (≧∀≦) σ : http://www.christianyuen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem4/5/12

  waauw dat ziet er echt heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke kleuren ook voor die armbandjes! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ziet er mooi uit. Goed gelukt zeg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Very nice bracelets!

  Xx
  http://wwwricestyle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen