What's in my mailbox #1

vrijdag, mei 25, 2012 Jaimie 17 Comments

Hey! Sinds drie uur 's middags ben ik weer thuis Ik was samen met mijn klas en wat andere klassen op kamp. Het was erg leuk, behalve de nacht. Er was nogal wat gedoe dat we stil moesten zijn, maar dat lukte niet echt. Eigenlijk heb ik de hele nacht niet geslapen en vanochtend had ik last van heimwee wat ik best vaak heb, zo vervelend! Toen ik thuis kwam heb ik mijn moeder een dikke knuffel gegeven, er kwamen wat tranen van o.a. vermoeidheid en daarna ging ik lekker douchen. Ik was klaar en ging naar mijn kamer en daar lagen drie super leuke enveloppen voor mij klaar! Die maakte ik natuurlijk meteen open en er zaten hele leuke brieven in en andere dingetjes. Hieronder zie je mijn ontvangsten. Liefs


Deze brief heb ik gekregen van Tamara! Hij kwam aan in een grote envelop en er zaten hele leuke dingetjes in. Een super lekker recept voor caramel cupcakes, lekkere thee in verschillende smaken, oude plaatjes en een mini bosje met bloemen. Alles bij elkaar een erg leuk pakketje om te ontvangen, bedankt en ik stuur gauw terug!

 
Deze brief heb ik gekregen van Sophie! Het was echt een heel schattig pakketje, leuke labeltjes, mini lieveheersbeestjes en nog wat stickers. De brief was ook leuk geschreven met allemaa kleurtjes en de envelop vond ik grappig gemaakt. Sophie bedankt!

Deze brief heb ik gekregen van Nicole! Dit was echt een vintage pakketje. De envelop, de postzegels, chinese plaatjes en brief. Het had een oud effect wat ik zelf het leukste vind aan dit project. En natuurlijk ook Nicole bedankt voor de leuke brief!


Dit is een deel van mijn project spulletjes. Ik kan niet wachten om weer een brief te schrijven. Dus als je ook met mij wil posten stuur dan een mailtje naar Jeemmful@hotmail.com

17 opmerkingen :

 1. Gelukkig was het kamp voor de rest wel leuk :-)

  Leuke brieven heb je gekregen zeg!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw ontzettend leuke brieven zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem25/5/12

  Ziet er echt heel erg leuk uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah superleuk! Ik vind al je brieven zo gezellig!
  Als ik jou was zou ik ze aan mijn muur hangen, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, leuke brieven. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het lijkt me leuk om met jou ook brieven uit te wisselen, ik ga zeker even mailen!!

  xxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankje! Ik heb alleen heel veel anderen die het ook al wel zouden willen. En ik heb nog maar twee verschillende mensen brieven verstuurd! Dus dat zal eerst niet lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waauw' erg leuk!
  elkaar volgen via GFC &bloglovin'?
  xloves.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem27/5/12

  dat ziet er echt heel leuk uit! Je hebt hele leuke spulletjes voor je projectje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh zo leuk! lijkt me ook echt leuk om zoiets in mijn brievenbus te vinden! Alleen ben ik niet zo creatief in dit opzicht haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er zo leuk uit! Maar ik ben echt zo ontzettend lui daarvoor hahah a;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leeeuk, ik ga je binnenkort een mailtje sturen want ik zoek ook nog mensen om brieven mee te schrijven :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen