Is anybody out there?

zaterdag, juni 02, 2012 Jaimie 14 Comments

Hey! Vandaag begon de dag zo saai, mijn vader en zusje gingen weg toen ik nog in bed lag en mijn moeder moest nog wat dingen in huis doen. Ik liep maar heen en weer en ging mijn kamer een beetje opruimen maar meer ook niet. Daarna ik in een notitieboekje, waar ik eerder vragen in schreef, plaatjes plakken. Dit gaat dus gewoon mijn inspiratie boekje worden. In het vakantieboek van de Flow stonden namelijk allemaal kleine notitieboekjes en die zagen er zo leuk uit! Uiteindelijk ging ik nog even met mijn moeder naar de stad en daar maakte ik gebruik van mijn cadeaubonnen van de Vero Moda, mijn aankopen krijgen jullie nog te zien. Vanavond ga ik lekker op de bank The Rebound kijken, echt een leuke film. Morgen wordt een leerdag, want volgende week en de week daarna worden erg druk. Fijn weekend! Liefs


 

14 opmerkingen :

 1. Wauw, mooie foto's!
  lots of love,
  Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Notitieboekjes zijn zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Ben benieuwd naar je aankopen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's !!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk, pracht foto's.
  Liefs, Mi-lou

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die rode roos zo met die zon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie foto's, spotte de tweede ook al op instagram haha! The Rebound is inderdaad een hele leuke film en vandaag moet ik ook leren voor komende week.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie foto's! Vooral de tweede is prachtig. Lliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben beniewd naar wat je hebt gekocht in de Vero Moda!
  Ik heb dat ook soms dat er gewoon niets leuks gebeurt op een dag en dan plots ga ik toch iets doen, super leuk :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach, een rustige dag moet je ook hebben, kan ook fijn zijn. Veel succes met school en ben benieuwd naar je aankoopjes!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen