New in | Bershka and HM

zondag, juni 17, 2012 Jaimie 33 Comments

Hey! Thanks voor alle leuke reacties op mijn vorige posts. Jullie maken me altijd zo blij en nieuwe kleding ook. Over een tijdje ga ik dus op vakantie, dus ik moet echt wat leuke kleding hebben. Eigenlijk puilt mijn kledingkast helemaal uit, maar toch zeg ik elke keer weer 'ik heb echt NIKS om aan te trekken' of 'mam, mijn kast heeft geen goede inhoud meer'. Ik denk dat bloggers of modeliefhebbers dat allemaal hebben, waarschijnlijk omdat we elke keer weer een nieuw setje aan willen. Gelukkig heb ik er nu weer wat nieuwe kleding bij en er komen nog outfitposts, maar die ga ik maken op vakantie.
Dit weekend heb ik al heel veel geleerd voor de proefwerkweek, het moet gewoon goed gaan. Tussendoor heb ik mijn nagels 'gedyed' en het ziet er super gaaf uit! Net cappuccino haha. Helaas kon ik dat niet zo goed op de foto krijgen, maar ik doe het nog wel een keer met andere kleuren. Heel veel succes iedereen die ook in de proefwerkweek zit! Liefs


33 opmerkingen :

 1. beautiful tshirts for summer!
  kisses
  fran

  showroomdegarde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem17/6/12

  hele mooie foto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je kleding ziet er superleuk uit! Ik ben benieuwd wat het is haha, maar er komt vast nog wel een outfitpost over. Ik houd een give away van kitschdiva, misschien vind je het leuk om mee te doen? liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar de outfits ermee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ziet er allemaal echt super leuk uit! Ik ben ook wel best benieuwd hoe het er allemaal gaat uitzien als je het aanhebt (:. & Ook veel succes met de examens! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. beautiful purchases.that second pic is so wonderful!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke zonnebril. Leuke items.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's, leuke kleding! Ik zeg ook altijd dat ik niks heb om aan te trekken hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem17/6/12

  Je nieuwe kleding ziet er erg leuk uit en mooie foto ook die daar onder (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dingen heb je allemaal gekocht! Ben heel benieuwd naar je outfits :) Ik zeg trouwens ook altijd dat ik niks meer heb, of dan ga ik m'n kast uitruimen en zeg ik tegen m'n moeder: mam, mn kast is echt vet leeg haha :P
  liefs, Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben benieuwd! Iedereen heeft hetzelfde probleem denk ik, altijd te weinig om aan te trekken.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk dat je weer nieuwe kleren hebt, mijn kast puilt stilaan ook uit maar ik ken het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken haha!
  Mooie foto en veel plezier oop reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er super leuk uit! K zie wel wat outfits op instagram verschijnen hihi, liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat ik kan zien op de foto's lijken me dat geweldige shirts ! :D , en succes met de proefwerken ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben benieuwd naar je outfitposts! Veel succes nog met je toetsen, komt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben benieuwd naar je outfit posts! en die tweede foto is mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ken het gevoel van 'niks om aan te trekken'! Leuke shirts, ben benieuwd hoe ze staan! Succes met je proefwerken :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. erg leuk,
  ik heb vandaag de brief op de post gedaan!!


  xxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik ben benieuwd naar de outfitposten, want het ziet er erg leuk uit :)
  prachtige foto trouwens!
  en succes met je toetsweek!
  X'

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg leuk!, je hebt ook een mooie blog!

  Bedankt voor je reactie op mijn blog, zullen we elkaar volgen?, ik volg je:)
  (ben pas begonnen met mijn blog, dus tips zijn welkom:)

  xx, http://chanelscwonderland.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. love it!

  xx

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je hebt leuke dingen gekocht!
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com
  ps: vandaag is de laatste dag dat je 9 nagellakjes kan winnen met onze winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. nice purchases!

  Elle
  http://redischic.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je tshirts zien er super leuk uit! Lang geleden dat ik bij de Bershka ben geweest. Ik moet misschien toch maar eens langsgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke aankopen :-).

  Bedankt voor je reactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ♥♥♥

  Ik ben echt verslaafd aan t-shirts! ♥
  Ben je nu aan het volgen! ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen