Here comes a fighter

zondag, juli 29, 2012 Jaimie 14 Comments

Hey! Drie dagen lang heb ik bij mijn opa en oma gelogeerd. Altijd gezellig toch! Ik heb voor ze gekookt, samen boodschappen gedaan en spelletjes gespeeld. Daarvoor ben ik bij de v&d naar binnen gestapt en heb daar een superdry agenda gekocht, gouden kaftpapier, schriften en een soort tape dat je kan gebruiken als etiket. Ook heb ik van mijn zusje een buddha gekregen, zo lief! Ik kreeg het zomaar van d'r. Helaas is mijn camera nu bij de maker. Maar waarschijnlijk heb ik over een week of iets meer een nieuwe camera, want ik was al van plan om de canon eos 600d te kopen.
Een tijdje geleden heb ik met Emmy foto's gemaakt, hieronder de leukste foto's! Liefs14 opmerkingen :

 1. leuke dingen voor het nieuwe schooljaar zo te horen. En leuke foto met je vriendin. Ik had nog een vraagje... doe je niet meer aan post project of wel, want ik dacht dat wij schreven?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto's had ik al gezien op emmy's blog, haha ;d
  Maar, leuke foto's !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto´s!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Logeren bij je opa en oma vind ik inderdaad ook altijd gezellig, al helemaal als ik zie hoeveel plezier zij ook hebben! Fijn dat je je schoolspullen (of in ieder geval de dingen die je noemde) al hebt! Mooie foto's van jou en Emmy, jullie hebben beide hele mooie tanden haha ^^ Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Die laatste foto is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem29/7/12

  Wat jammer dat je camera nu weg is, maarja je krijgt er iets moois voor terug! De schoolspullen klinken leuk. Een vriendin van mij heeft die agenda vandaag ook gekocht (koopzondag). Morgen ga ik mijn slag slaan bij de hema en v&d haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke foto's :D! Jammer van je camera, maar Canon 600D is ook tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt stom van je camera! Maar de Canon 600D lijkt me ook echt super! Ik heb de Superdry agenda even gegoogled en hij is echt leuk! :) Ik heb al m'n schoolspullen gewoon bij de Hema gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke webshop met mode accessoires! Misschien zit er wat leuks voor jou bij?
  www.caressaa.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem30/7/12

  Klinkt leuk, en wat een leuke foto is die eerste.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt heel gezellig! Leuke foto's :) x

  BeantwoordenVerwijderen