NEW IN | Stuff I like

zondag, augustus 05, 2012 Jaimie 13 Comments

Hey! Het was vandaag een rustig dagje, ik heb niet zo heel veel gedaan. Maar dat was ook met een reden! Jullie weten dus dat ik laatst weer heb paardgereden, nou daar heb ik nu aardig wat last van. Ik kan niet meer bukken, zitten, slapen en de auto inkomen haha. Ik voel me net een oud mensje en het is vreselijk! Mensen om me heen lachen er enorm om en ik zelf ook wel hoor. Hopelijk is het snel weer over, want zo kan ik niet door het leven haha. Nou hieronder zien jullie mijn nieuwste aankopen.
Ik vergeet nog een ding! Een tijdje geleden deed ik aan een postproject en ik heb weer eens zin om wat brieven te schrijven en vooral nu ik twee hele oude tijdschriften heb gekocht waar ik leuke dingen mee kan doen! Dus als je met mij wil schrijven, mail me dan gerust! Liefs13 opmerkingen :

 1. Gave kleding! Vooral dat vestje achtigiets van spijkerstof is gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat spijkervestje is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke fashion items.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Ik zou wel met je willen schrijven! Stuur je zo even een mailtje!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vry cool the new pieces. my favourite...the vest!
  fran

  new looks
  showroomdegarde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! Ik heb geen favoriet, alles is leuk (:
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen ! Dat spijkervestje is echt leuk !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh super leuke aankoopjes! xx

  BeantwoordenVerwijderen