Random | Mother Nature let us be who we are

zondag, augustus 19, 2012 Jaimie 20 Comments

Hey! Pff wat een warm weertje zeg, voor mij misschien net iets té warm. Maar ik klaag niet hoor! Gelukkig is er op sommige plekken airco, waar je heerlijk kan afkoelen. Gisterenavond ben ik samen met mijn vriendin naar een feest gegaan van twee andere vriendinnen. Er was goede muziek, een prachtige zonsondergang, lekker eten en gezelligheid. Vandaag ga ik nog even optimaal genieten van mijn laatste vakantiedag en vanavond ga ik helaas weer alles klaar leggen voor... school. Iedereen die morgen ook weer naar school gaat, heel veel succes! En de mensen die nog vakantie hebben, geniet! Liefs
20 opmerkingen :

 1. Erg mooie foto´s, zoals altijd ! Heb je trouwens gewonnen met Look of the Month ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. See you in school monday :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto´s! Veel succes morgen op school! Ik hoef pas de 28e! (:
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. just beautiful
  fran


  showroomdegarde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een prachtige foto's! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige foto's zeg!
  Ik heb al een tijdje niet meer op je blog gekeken, maar ik heb echt wat gemist! Je hebt echt hele mooie foto's op je blog! Ik volg je nu via bloglovin, dan kan ik niets meer missen;) Oh, en je fiets is echt heel erg gaaf!
  En bedankt voor je lieve reactie!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie foto's !
  Veel succes/plezier morgen op school !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waaauw super mooi, we love sunsets! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's, ik moet zelf pas morgen naar school :(
  Leuk artikel!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een erg mooie foto,s zeg...

  BeantwoordenVerwijderen