Be where you want to be

zaterdag, september 29, 2012 Jaimie 19 Comments

Hey! Het is weer lekker weekend na een drukke week. Als vak heb ik ook levensbeschouwing wat ik normaal erg saai vind. Maar nu moesten we in tweetallen een onderzoek gaan doen naar bepaalde onderwerpen van vrijheid. Een vriendin van mij ik kozen het onderwerp reizen en we voelden meteen creativiteit borrelen! We maken nu een dagboek van iemand die de wereld over reist en zich veel vrijer voelt. Jullie krijgen het nog te zien. Gisteren had ik opeens een tekenmoment, dus ik pakte mijn houtskool erbij en begon te tekenen met als inspiratie weheartit en de lucht van een paar dagen geleden. Nu ben ik ook weer bezig met een tekening, zo leuk om te doen. Vooral als je weet dat er veel toetsen aankomen. Daar ga ik zo voor leren. Bij mij is trouwens de verkoudheid begonnen, alles zit vast. Helaas pindakaas, ik kom er wel overheen ;) Iedereen een heel fijn weekend! Liefs

Ps. De winactie is afgelopen, na dit weekend is de uitslag!
19 opmerkingen :

 1. Wat een leuke opdracht! Het klinkt alvast heel erg goed dus ik ben benieuwd naar het eindresultaat :D Mooie tekeningen ook, je kan goed tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar het dagboek :)

  Je hebt echt teken talent echt heel mooi gedaan!

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tekeningen, wauw! Ik wil ook elke keer een beetje beginnen met tekenen maar elke keer denk ik weer van hè bah, het wordt toch niet mooi. Stom natuurlijk, want ik hoef niet meteen een kunstenaar te worden maar wil het gewoon leuk vinden om te doen :) Levensbeschouwing vond ik altijd superleuk trouwens! Ik mis de vakken van de middelbare school wel een beetje. Voor dat vak had je altijd zulke leuke werkstukjes e.d. zoals die ene die jij ook al noemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. spectacular baby!
  fran

  NEW LOOK: MALIBU OH YEAH!
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2012/09/malibu.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wauw, jij kan zo mooi tekenen! Die eerst en die tweede zijn supermooi! Succes met leren & je toetsen!

  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, je kan echt prachtig tekenen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi!

  http://muzaiki.blogspot.be/
  http://pinterest.com/muzaiki/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die tekeningen zijn echt heel mooi! En hoop voor je dat die verkoudheid snel over gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie tekeningen, die eerste vooral! Fantastisch! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze tekeningen lekker al gezien, haha. Ze zijn prachtig Jaimie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem29/9/12

  Wow, je kan echt goed tekenen zeg :D
  Succes met je toetsen !

  Liefs,
  Marije

  www.marijeee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw wat een mooie tekeningen! die foto is ook echt prachtig.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt als een leuke opdracht! En mooie tekeningen heb je gemaakt! Succes met je verkoudheid en toetsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. die tweede tekening is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke opdracht, je hebt echt talent. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem20/8/14

  mooi ik heb er ook een gemaakt en die is ook mooi geworden thnx

  BeantwoordenVerwijderen