DIY | Apple banana smoothie

woensdag, april 03, 2013 Jaimie 19 CommentsHi everyone! Have you had a nice Easter? Mine was very cozy with my family, the first I went to an event with my mom and dad and we have eaten with my grandparents. The second day we had a brunch at home with delicious bread and drinks. Some of my friends called me if I would love to go to Dancetour in Arnhem. Ofcourse I said yes, so in the afternoon I was dancing and singing on a meadow with hundreds of other people. It was fun, but not really my music. 
Today I relaxed in the sun near the window with the 'Elle Stijlbijbel' and a selfmade smoothie which is very nice and easy to make. Just follow the instructions :)

You'll need:

- one banana
- one apple
- 1/2 cup taxi or pineapple juice
- one teaspoon sugar

First you have to cut the apple and banana in little pieces. Then you mix it all together and try out a bit. Then you can add some extra juice or something else. If you don't like taxi or pineapple juice, you can use a scoop vanilla ice cream, yoghurt or just milk. Hope you like it! Love, Jaimie

19 opmerkingen :

 1. Klinkt heerlijk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3/4/13

  Klinkt lekker, leuk dat je een fijne Pasen had :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er best wel lekker uit! Ik ga 'm ook een keertje maken denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Belle le scarpe della prima foto. Bacio Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw Pasen klinkt erg gezellig! Ik heb het gevierd met mijn Opa & Oma die hier kwamen op tweede paasdag, dat was ook hartstikke leuk! Dancetour leek mij ook heel erg vet, alleen ik kon niet. :( Ik kan me voorstellen dat de muziek niet helemaal je ding is, die van mij ook niet altijd hoor, ik vind een aantal dingen ervan erg leuk, en andere dingen weer vréééselijk! Haha! Deze smoothie klinkt super lekker, die ga ik ook maar eens maken! Lekker makkelijke ingrediënten ook, geen ingewikkelde dingen die moeilijk te krijgen zijn. :) Leuk dat je dit wilde delen, ik hou van nieuwe receptjes. :) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt lekker! Ga ik binnenkort maar eens maken, ben erg benieuwd naar de smaak:)
  xx Rachèl
  www.smoothiefresh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg lekker! Ik houu van smoothies! Jouw pasen klinkt erg gezellig! Ik heb het ook 'gevierd'met vrienden en familie :) En dancetour lijkt me zo gaaf! Lijkt me heel leuk om mee te maken :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Smoothies zijn echt lekker! Sinds mijn broertje een beugel heeft en weigert een appel te eten drinken we echt heel vele smoothies :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Smoothies zijn echt geweldig he! Deze klinkt erg lekker, ga ik een keer proberen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Smoothie sound delicious - I might have to make one for myself now! xoxo
  Mary
  www.littlefeatherstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aaaaahh lekker. binnekort uitproberen maar want we hebben ook Taxi in huis :3

  xxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmmmm, smoothie! Ik kan altijd genieten van zulke receptjes, leuk! Nu nog het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De Stijlbijbel heb ik ook! Super leuk klinkt je Pasen. Dat ik je niet heb gezien bij Dancetour :oooo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem4/4/13

  Ik wil ook de Elle stijlbijbel! Lijkt me heel leuk :) Jummie jummie, de smoothie lijkt me heeeeerlijk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt een mooie foto ;D En klinkt superlekker!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen