World art

vrijdag, mei 24, 2013 Jaimie 26 CommentsHi! Ja ja, deze week begon er een creatieve ader in mijn lichaam op te zwellen. Haha die uitdrukking was wel leuk, maar ja het was echt zo. Ik ging wat inspiratie op internet zoeken en toen begon in met 'Project WORLD'. Zo noem ik het, niet met een bijzondere reden, er was laatst toch ook 'Project X'. Nou waarom zou ik mijn tekening dan geen naam geven? Ik begon dus met het uitprinten van de wereld. Klinkt best grappig, gelukkig niet echt, want dat zou mijn printer niet aan kunnen. Maar goed, daarna heb ik de lijnen getekend op papier en de wereld in verschillende kleuren geverfd met waterverf. Eigenlijk erg simpel!
Vandaag ging ik weer even naar mijn paard, waar ik heerlijk mee heb gereden in de zon. En how cute, er waren héle kleine puppies op de boerderij. Ik laat nog een foto zien in een komende Diary. Morgen ga ik een shoot doen voor een modeontwerp student en daarna ga ik nog even kijken bij een wedstrijd met Belgische paarden. 
Fijn weekend! Liefs, Jaimie

Liefs

26 opmerkingen :

 1. Had ´t al gezien op Insta, zó crea, supermooi♥♥ Fijn weeekend!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het ook gezien op Instagram, maar oh wat mooi!
  Je bent echt creatief :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er mooi en creatief uit! Je zou het moeten inlijsten en aan de muur moeten hangen! Zoiets hangt volgens mij prachtig boven een bank of een bed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dit is echt prachtig! Zo mooi met al die verschillende kleurtjes. Echt heel erg gaaf. Heel veel plezier dit weekend! Ik ben benieuwd naar de foto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan! Mooi effect met waterverf!

  Groetjes Martie
  martiege.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er echt prachtig uit Jaimie! Echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wauw wauw! zo mooi gedaan!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat mooi, ik heb het eens een keer gedaan met allemaal driehoekjes. Ik vind het waterverf effect echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had hem al gespot op je instagram! Hij is echt super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind het zo ontzettend mooi gedaan hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat leuk! Vooral die tweede, met kleurtjes. Als je dat op een a3 formaat zou maken (ik weet niet wat dit is?) en er dan een lijst -zonder glas- eromheen zou doen, heb je je eigen schilderij gemaakt. Kan best leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk, het ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooi! Dit zou ik zo in me kamer hangen!

  X
  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat heb je echt super mooi gedaan zeg!

  With love, Appie | jusde-pomme.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Woow ;o. Echt een geweldig creatief idee. Hoe was de shoot? En was de wedstrijd met de Belgische paarden leuk? :) liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er super mooi uit zo met die kleuren! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Great post!
  :)

  http://closertotheedge1.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo daar,
  wauw super creatief! Het is heel mooi gelukt en het is een heel goed idee.
  Have an awesome week! :)
  Love & Inspire,
  Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem17/6/13

  Georgeous! Would fit perfectly in a white frame on my wall in my office :)

  Hugs
  Frida
  Denmark

  http://fridaspeach.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk gedaan! Ik zag dit ook bij stylescrapbook.com, die van haar was ook erg mooi!

  X Esther | CONFASHIONS

  BeantwoordenVerwijderen