DIY | Armcandy

zondag, juni 30, 2013 Jaimie 14 Comments
Hi! Vandaag bedacht ik me om wat armbandjes te maken. Eigenlijk moesten we een lange rit in de auto maken naar Groningen, maar je kon de touwtjes makkelijk vastbinden aan de hoofdleuning. Ik had een tijdje geleden wat draad gekocht in Amsterdam en dat wilde ik heel graag gebruiken. Binnen enkele dagen komt er ook neon draad op mijn webshop. Omdat ik het zelf altijd heel leuk vind om creatief bezig te zijn, bedacht ik me om dat ook te verkopen via de webshop, ik houd jullie op de hoogte!
Maar goed, op de tweede foto heb ik de onderste twee armbandjes gemaakt. De onderste van die twee is een DIY van Honestlywtf.com en die daar boven heb ik zelf bedacht. Ze zijn erg vrolijk voor op vakantie en op festivals dus ik ga ze veel om doen. Ik ben ook van plan om veel meer armbandjes te maken, altijd leuk als je je verveelt en op internet zijn heel veel leuke ideetjes. Liefs, Jaimie

VANDAAG IS DE LAATSTE DAG VAN DE ZONNEBRIL WINACTIE! DOE GAUW MEE, KLIK HIER!

14 opmerkingen :

 1. Wauw, superleuk gedaan! Ziet er heel mooi en zomers uit!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Je ziet ze nu heel veel, ik wil ze ook gaan maken hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem30/6/13

  Wat een mooie armbandjes! Ik denk dat ik ze ook maar eens ga maken!

  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, nu wil ik ze ook graag maken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw dit heb je heel leuk gedaan, heerlijke zomerse kleurtjes! Nu nog het zomerse weer en je bent er helemaal klaar voor ;-)!!

  Als je het leuk vind; ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een link én een foto naar jouw blog. Klinkt leuk toch! Zou het heel gezellig vinden als je mee zou komen 'feesten'!

  Veel liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je mooie arbandjes gemaakt! Handig om ze te maken als je lang in de auto zit, goed idee haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehhh superleuk en slim bedacht! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de onderste erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, erg leuke, mooie en vrolijke armbandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er super vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een happy armbandjes, ze zien er echt leuk uit. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke armbandjes, vrolijke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er echt super leuk uit, leuk dat je die ene zelf hebt bedacht ziet er serieus echt professioneel uit haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zomers en leuk! Ik ga dat misschien ook wel doen :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen