Follow Fashiographic on Bloglovin

dinsdag, juni 18, 2013 Jaimie 9 Comments


Zoals jullie misschien al wel weten gaat Google Reader verdwijnen. Dit betekent dat je blogs niet meer kan volgen via GFC. Persoonlijk vond ik dit altijd heel fijn, maar helaas kan dit niet meer per 1 juli. Daarom vraag ik jullie om Fashiographic te volgen via Bloglovin. Dit kan door op de bovenstaande tekst te klikken of hier rechts in de sidebar. Heel erg bedankt!
Liefs, Jaimie

9 opmerkingen :

 1. Ik vind het echt balen van GFC! Ik volg je nu via Bloglovin'! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NEE! Weet je dit 100% zeker? Waar las je dit? Ik hoor het ook overal maar Google Reader is toch wat anders dan Google Friend Connect? Pff ik word echt gek als dit waar is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luna, GFC blijft bestaan voor Blogger, alleen de niet Blogger-gebruikers wordt GFC niet meer voor hun verder ontwikkeld. Ik heb dit nagevraagd op Google Blogger forum dus wees niet bang :)

   Verwijderen
 3. Ik volgde je al! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem18/6/13

  Ik ben een tijd geleden al overgestapt op bloglovin en stiekem vind ik het fijner dan GFC.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem18/6/13

  Ik volg je nu met Bloglovin! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik sinds het begin al bloglovin, veeel fijner! :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ga ik doen! Wil je mij ook gaan volgen via Bloglovin' (als je dat nog niet doet?), want je volgde me wel via GFC...?
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Google Friend Connect blijft bestaan voor Blogger, alleen voor de niet Blogger-gebruikers wordt het niet meer ontwikkeld. Maak je geen zorgen dat je volgers verwijderd wordt :) Ik heb dit nagevraagd op het Google forum en Kobus zei dat het niet verwijderd zal worden voor Blogger, het wordt alleen niet meer ontwikkeld voor niet Blogger-gebruikers :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen