Keep your face in the sun and you'll never see the shadow

woensdag, juni 19, 2013 Jaimie 12 Comments Aankoopjes van de Intratuin - luchtig topje voor het warme weer - mijn nieuwe zonnebril en hoesje van mijn webshop

Hi! Wat is het deze week warm hè. Maar weet je, de ene keer zitten we te zeuren omdat het te koud is en de andere keer omdat het te warm is. Daarom heb ik besloten om gewoon heel blij te zijn met dit weer. We kunnen lekker een shortje aan, zonnebril op, zonder jas op de fiets. Heerlijk gewoon! Wel merk ik dat de zon een slechte invloed heeft op mijn leermomenten. Tja, van dat leren komt niet zo veel. Naaa grapje, ik doe natuurlijk heel goed mijn best deze laatste week. 
Vandaag ben ik even langs de Intratuin geweest, daar heb ik twee super leuke kanten bakjes gekocht en vier schattige glaasjes. Ook heb ik wat kussentjes gekocht voor op de loungebank en bloemetjes voor in de tuin. Daarna heb ik mijn moeder nog op een ijsje getrakteerd en ja, nu zit ik weer aan de tafel met boeken voor mijn neus. Die kijken me nu heel slecht aan, dus ik ga maar weer aan het werk.
Geniet van het weer! Liefs, Jaimie

Vergeet de zonnebril winactie niet! Klik hier om mee te doen.

12 opmerkingen :

 1. Heel veel succes met je proefwerkweek! Het weer is inderdaad nooit goed. Ik ben het helemaal met je eens xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief bakje! En je iPhone hoesje is heel lief! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig bakje! :) Je hebt gelijk over het weer, de ene keer is het te warm en dan weer te koud, we zouden van die warme dagen wat warmte moeten vast houden tot het weer kouder word :) Veel succes met je examens! Ik ga nu aan mijn laatste examen van dit jaar beginnen :)

  Groetjes,
  Nausikaä

  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met leren! Ik heb alleen morgen nog repetities en dan ben ik er weer vanaf voor dit jaar!:) Super leuke aankoopjesss!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah dat hoesje is echt superleuk! ik wilde dat ik een iphone had haha! en echt hele mooie foto's!
  (ik heb de give-away trouwens ontvangen! Dankjewel! :) ) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, je hebt inderdaad gelijk! Ik ben ook echt vollop aan het genieten van dit heerlijke weer. Succes met je proefwerkweek. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kanten schaaltjes zijn gaaaaf! Nog veel succes met leren Jaimie, de laatste loodjes! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat kanten schaaltje ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, de Intratuin is leuk he? Heb je er wel eens koffie gehaald? Die zijn zo JUMMIE daar! En succes met leren, nog even zwoegen en dan zit het er weer op!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful details! Your top and sunglasses are great :)

  xx
  Complacency Kills

  BeantwoordenVerwijderen