Life is your diary, sometimes a secret and sometimes not

maandag, juni 03, 2013 Jaimie 15 Comments


Ja ja, na een tijdje niks gepost te hebben is hier weer een blogpost voor jullie. Het lijkt wel alsof alle docenten nu van alles opgeven zonder een reden voor te hebben, maar ja. We gaan gewoon door met het leven! Vandaag heb ik voor jullie een diary in elkaar geflanst, met liefde natuurlijk. 

1. De make-up die ik gisteren op had voor de modeshow. Ik moest lopen voor Irvinx op het terrein van Hoter Villa Ruimzicht in Doetinchem. Hier is de make-up trouwens iets minder, er zat veel meer op! 2. Mijn haar voor de show. Het was van achter ingevlochten naar boven en toen was er een knot op mijn hoofd gemaakt 3. Toen ik Happy uit de wei ging halen, moest ik gewoon even een foto maken. Je ziet het nu niet op de foto, maar ze had haar oortjes recht naar voren en was dus in een hele goede bui 4. Een detail foto van de outfit van vandaag. De broek/legging is van de h&m en hij zit erg fijn 5. De catwalk waar ik 6 en 7 juni op moet lopen voor de Mode Biënnale 6. Ik ging bloemetjes voor mama plukken en ze was er blij mee! Het stond nog leuk ook in mijn fietsmand 7. Vorige week kreeg ik een uitnodiging voor de première van Spijt de film. Mijn vader werkt bij JT bioscopen, dus ik krijg nog wel eens wat uitnodigingen, zo leuk! 8. Lekker in het zonnetje met Vogue, een bakje yoghurt met noten en natuurlijk mijn zonnebril 9. Het heerlijkste ijs van de wereld, Ben & Jerry's met cookie dough... hemels!

15 opmerkingen :

 1. Leuke foto's! Wat zat je make up mooi bij de modeshow!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Je haar en make-up ziet er echt heel erg gaaf uit. Die outfit staat je ook heel leuk. Hmmm ijs! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel tof uit! Zag toevallig net wat foto's op facebook van die modeshow. Gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto´s zeg! Je zag er echt prachtig uit!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die make-up en dat haar is echt bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi je make-up op de eerste foto! En wat leuk dat je naar de première van spijt gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cookie Dough, lovin' it! Je haar voor de show was erg uniek, maar op een hele mooie manier! :) En de foto met je paardje is heel lief! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! En heel mooi die eerste :-) x
  www.iamanightblogger.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha die tweede! Gaaf kapsel!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog www.redreidinghood.com
  Hardloop Blog: www.chicksrunningonkicks.com
  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN 75 EUROS TO SPEND AT COOLCAT!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem9/6/13

  Geen idee of je de reacties op oude posts ook leest, maar jij lijkt echt op cara delivigne :O

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk, je haar voor de show echt cool.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een top foto's :D

  Ik volg je nu via GFC. Zou het erg leuk
  vinden als je me terug volgt! :)

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Dankjewel voor je reactie op mijn blog! Ik heb inderdaad ombre in mijn haar, alleen is het al van een jaartje geleden en probeer ik het eruit te groeien! :) x Laura

  http://styleandsushi.blogspot.com
  I'm giving a £85 Topshop voucher away on my blog!

  BeantwoordenVerwijderen