New collection | Pull & Bear

zaterdag, juni 22, 2013 Jaimie 25 CommentsSinds een tijdje ben ik helemaal verliefd op de items van Pull&Bear. Het is allemaal erg stoer, stylish en niet erg duur. Een combinatie waar ik van houd is bijvoorbeeld de top hierboven met daar overheen een stoer spijkerjasje en met de ketting. Perfect gewoon! Helaas zijn er maar vier winkels in Nederland (in Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Den Haag), maar daar reizen we natuurlijk gewoon naartoe.
Sinds gisteren 17.00 heb ik eindelijk vakantie, yeaahhh. Alleen volgende week nog rapport ophalen, boeken wegbrengen en proefwerken inzien en dan is het gewoon helemaal klaar voor zeven/acht weken. Eigenlijk heb ik een grote hekel aan school. Ook al doe ik vwo, ik hou niet van leren en soms gaat het ook echt niet makkelijk. Maar ja, we gaan het gewoon nog even drie jaar volhouden. Nu ga ik lekker genieten van mijn vakantie! Liefs, Jaimie

25 opmerkingen :

 1. Die items zien er echt geweldig uit! :) Geniet van je vakantie! :)

  Liefs,
  Nausikaä

  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw heel mooi. Ik vind de Pull&Bear altijd erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pull and Bear is echt een van mijn lievelingswinkels, jammer inderdaad dat de filialen zo ver weg zitten.. Heerlijk dat je al vakantie hebt, ik heb alleen nog repetitieweek van anderhalve week, niet echt lekker maar daarna ook heeerlijk vakantie! Geniet van je vakantie :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die top en ketting zijn echt prachtig :) Snel weer langs de P&B!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem22/6/13

  Ziet er super leuk uit! Vooral die legging vind ik heel stoer. Kan me niet herinneren dat ik er ooit binnen ben geweest.. de volgende keer toch maar wat beter opletten haha!
  Fijne vakantie!! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben al jaren dol op die winkel! Nu maar snel weer op de site kijken, haha. Ze hebben geweldige items! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de pull & bear zo leuk! Ik ben er echt maar 1 keer geweest, en toen was ik met mn gezin, en met 3 broertjes heb je niet veel tijd om te shoppen haha. Ik heb wel al heel vaak de webshop doorgespit haha! Ik ben zo jaloers dat je vakantie hebt! Ik moet nog 2 weken inclusief pww, ik doe gymnasium en ik haat leren haha! Volgend jaar vwo misschien word het er dan ietsje beter op :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love the bag and necklace!
  - Charlotte
  http://fashiongirl134.blogspot.com
  http://fashiongirlshop.tictail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem22/6/13

  De tas en de shorts zijn mijn favo's! Ik heb er nog niets van, maar wat wil ik graag eens naar zo'n winkel!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pull and Bear is echt 1 van mijn favoriet winkels. Het liefst ga ik in Rotterdam, want daar is hij echt meegaaaa! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die short ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt gek op Pull&Bear! Ik heb er een broek van en dat is echt de fijnste spijkerbroek die ik ooit heb gehad. Wil er snel weer een keertje heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pull&Bear is inderdaad een ontzettend leuke winkel, ben ook blij dat ze een webshop hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Love the top and the necklace:)))
  Come and see me too on:

  www.olivains.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pull&Bear is zo'n leuke winkel, jammer dat hij maar op 4 locaties zit! Geniet van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit zorgt ervoor dat ik meteen naar de Pull & Bear wil rennen. Jammer dat de winkel niet in de buurt ligt! :(

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw! Wat een leuke items! Geniet van je vakantie!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh die ketting is echt heeel leuk!

  X Esther | CONFASHIONS

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die ketting is tof! Leuk dat Amsterdam zo hoog in het lijstje staat op die tas. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem24/6/13

  Hele leuke items, Pull&Bear is één van mijn favoriete winkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben er in Barcelona geweest en een keer in Tilburg, naar mijn mening is twee keer te weinig haha. Dat shortje is echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De short en het hempje vind ik erg leuk! Pull&Bear heeft sowieso altijd wel leuke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind die legging zo leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen