Outfit | Flower pants

woensdag, juni 12, 2013 Jaimie 22 Comments

Hi! Deze outfit droeg ik zondag, een hele mooie dag met veel zon. Wat hebben we daar lang op zitten wachten. Helaas is het nu al weer minder, maar de laatste paar dagen hebben we fantastisch weer gehad. Op de foto's zie je mijn nieuwe, favoriete broek en mijn nieuwe zonnebril van Froufrou's. Ja, de zonnebril die julllie kunnen winnen in het roze! :) Ik heb lang gezocht naar een broek met een leuke print, maar nu heb ik hem eindelijk. Deze is van de h&m voor 10 euro in de sale, yes yes yes. Nu ben ik dus best wel gelukkig. En die zonnebril is ook zo leuk en fijn. EN dat shirt heb ik al een tijdje, maar ook al zó fijn. Gewoon even voor de duidelijkheid.
Vandaag kwamen er nieuwe ringen binnen voor op mijn webshop en ik heb ze er meteen opgezet. Er is er nu nog maar één over, zo snel zijn ze gegaan. Maar ja, zo'n infinity ring is natuurlijk ook super leuk. Check hem hier! Over een tijdje komen er geweldige mutsjes op te staan en nog meer ringen. Whoeee. Liefs, Jaimie

22 opmerkingen :

 1. Hele mooie outfit, die zonnebril staat er zo goed bij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die broek is gaaf! En je zonnebril vind ik ook echt super, leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. you look so chic! Amazing:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. thillyy12/6/13

  leuke outfit!!!!!!
  supergave zonnebril en broek en ring,, gwn alles dus ;)
  even een paar vraagjes:

  1: wie maakt meestal foto's van jou zoals deze outfitfoto's
  2: op wat voor niveau zit je op school?
  3: wat zijn je hobby's naast bloggen?
  4: wat zijn je favoriete websites en/of blogs?

  dankje dat je me volgt op instagram :)

  xx thillyy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die broek staat je goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb die broek oook! hij is echt heel mooi he hihi:) Je hebt hem leuk gecombineerd xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat sta je weer prachtig op de foto! Ik vind deze outfit heel erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie foto's!
  & leuke outfit en die broek is heel mooi. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je heel erg goed! Ik heb net voor het eerst een kijkje genomen op je webshop, erg gaaf! Ben benieuwd naar items die nog gaan komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Loving the look! really cute! and lovely blog in general!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, staat je heel leuk!
  Hele mooie zonnebril ook :)

  Veel liefs xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie outfit, die trui & broek zijn ontzettend leuk!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. love your look jaimie keep it up!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie broek! Haha, ik vind die zonnebril ook zo leuk, daarom heb ik met de winactie meegedaan. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem13/6/13

  Wat een mooie look! Die zonnebril is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw die broek is zo mooi! Ook echt heel leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem19/6/13

  Geweldige outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een heerlijke casual chique look, en je blog ziet er ook super uit. Ik ga je volgen:)

  BeantwoordenVerwijderen