Heaven cookie

zondag, juli 21, 2013 Jaimie 11 Comments

Ja wat is dit nu weer? Een heaven cookie zegt die Jaimie. Nou ik kan jullie vertellen dat dat ook echt zo is. En weet je, het is nog makkelijk om te maken ook! Toch heb ik voor jullie een korte uitleg, gewoon omdat het een geweldig koekje is.

Wat heb je nodig?
- 2 biscuitjes
- Marshmallow fluff (verkrijgbaar bij de Albert Heijn)
- mes

1. Neem een hele dikke klodder fluff op je mes 2. Smeer het op een biscuitje 3. Doe het andere biscuitje er op 4. ETEN! 

Dit is natuurlijk erg easy,  maar je kan ook een fluffernutter maken. Dat is dat je er ook nog pindakaas bij doet. Je kan het ook op je brood smeren, op een taart... eigenlijk kan je het overal wel mee combineren. Ik heb in ieder geval al een heel pak biscuitjes opgegeten met fluff erop, ja ik ben er dol op! Liefs, Jaimie
11 opmerkingen :

 1. Oh dat fluff is zo erg lekker eh!
  Ga het zeker een keer proberen
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, het lijkt me echt heerlijk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb één keer dat fluff op m'n brood gedaan, maar dat vond ik eigenlijk niet zo lekker. Misschien dit nog een keer proberen!!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh mjammie dit ziet er zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh dat lijkt me lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super handig recept. Ik ga het na mijn vakantie ook eens proberen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me zoooo lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh dat lijkt me echt onwijs lekker! xx

  BeantwoordenVerwijderen