Life is just a big sketch

donderdag, juli 11, 2013 Jaimie 15 Comments


Hi! Een hele tijd geleden had ik een tekentablet gekocht, echt al een jaar geleden, misschien zelfs wel langer. Ik besloot dus om dat ding weer eens uit de kast te trekken. Het is een heel handig ding, hij is licht en niet heel groot. Maar goed, je ziet vaak van die hele mooie schetsen van designers voorbij komen en ook wel van bloggers. Ik dacht, waarom probeer ik dat niet eens? Nou daar ging ik dan met mijn tablet. Ik zocht een outfitfoto op en begon te schetsen. Voor de tablet heb ik trouwens een speciaal programma genaamd Artweaver, heel fijn! Het lijkt net alsof je in een tekenlokaal zit met allerlei materialen die je kan gebruiken. 
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Liefs, Jaimie

15 opmerkingen :

 1. wow,je kan prachtig tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er goed uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Jaim! Je kan echt prachtig tekenen! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, tof gemaakt! Ik zie gewoon meteen dat jij het bent, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw gaaf! de schets is heel moooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een gave en mooie schets geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, en echt ontzettend mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie schets en leuk dat je dat op een tablet kan! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt supermooi! ! Komt er een keer een tekentutorial?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. WOW gaaf Jaimie!

  xx daphneroos.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er echt leuk uit! Ik wil ook een tekentablet, zou je eens wat meer info willen geven over de jouwe in een artikel? :) xC

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ziet er echt heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat heb je echt mooi gedaan! Lijkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen