Outfit | Walk to the end, even if the road doesn't stop

maandag, juli 15, 2013 Jaimie 21 Comments
Shirt - h&m | shorts - Pull&Bear | tas - Mango | schoenen - Toms | armband - Noosa

Hoi hoi! Vandaag heb ik voor jullie een outfitpost gemaakt. Dit was mijn outfit van de tweede dag in Frankrijk (Dordogne), dat is nu dus 13 dagen geleden. Eigenlijk begrijp ik niet helemaal waarom ik toen een zwart t-shirt aan had, want het was echt bloedheet... boven de dertig graden. Maar ik klaag niet hoor! Op de foto's zien jullie mijn nieuwe tas van Mango, hij is heel fijn en was maar 20 euro. Ook draag ik een zonnebril die ik deze vakantie niet kon missen.
We hebben rond gereden in de omgeving en gingen uiteindelijk ergens iets drinken, volgens mij in Tulle. Daarna gingen we weer naar het huisje, waar ik samen met mijn zusje in het zwembad heb gelegen, heerlijk verkoelend. In de avond hebben we simpel een stokbroodje gegeten met wat kaas. We hadden als toetje chocolademousse, maar het was echt nog te warm en dan heb ik niet heel veel zin in chocola... eigenlijk heb ik altijd zin in chocola, maar ja ;-). Het was een fijn dagje. Liefs, Jaimie

21 opmerkingen :

 1. Leuke outfit!
  Ik vind die schoenen echt heel erg leuk
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch leuk! Ik vind je short heel leuk. Nog heel veel plezier in Frankrijk Jaimie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat shortje is echt leuk! Super leuke outfit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit! Dat shortje is echt geweldig en ik vind je tas ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit, je foto's zijn altijd heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem15/7/13

  Wauw, wat een leuke outfit! Je hebt zulke mooie benen! De foto's zijn ook heel mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Vooral je shortje vind ik heel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je outfit ziet er leuk uit! Vooral je shortje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige outfit! Heel erg veel plezier verder op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk shortje en die tas is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. i love your short! kisses, jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem15/7/13

  Ziet er leuk uit! Vooral het shortje en de schoenen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind je short echt leuk! Lekker vrolijk :) En die tas lijkt me handig, lekker groot, kun je alles in gooien haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuke outfit! Mooie foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 16. zo mooie foto's en echt een leuke outfit.
  Je bent echt een perfect model:o
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. really nice outfit !
  follow my blog back: http://nicoraulea.blogspot.ro/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige outfit en je hebt op een mooie locatie de foto's genomen. <3

  BeantwoordenVerwijderen