Paris 2013

maandag, juli 29, 2013 Jaimie 8 CommentsEén woord, Frankrijk was geweldig. In Parijs besloot ik een filmpje te maken van de vier dagen dat ik daar was. Er waren een paar mooie momenten, bijvoorbeeld de Eiffeltoren die heel mooi verlicht was en vuurwerk bij een kasteel in de buurt.
Voor de vakantie had ik drie lange broeken meegenomen, maar die heb ik echt niet aangedaan. Het was daar veel te warm voor. Goed excuus dus om ook 's avonds lekker in een shortje te eten of in een luchtig jurkje.

Gaan jullie nog op vakantie of zijn jullie al geweest? Ik ben erg benieuwd! Liefs, Jaimie


Volg Fashiographic op FACEBOOK, TWITTER en/of YOUTUBE

8 opmerkingen :

 1. Anoniem29/7/13

  Leuke video :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje!
  Het is zo mooi daar..
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje, tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga over een week naar Parijs, kan na het zien van je filmpje al helemaal niet wachten! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk filmpje heb je gemaakt! :) Parijs is zo mooi, ik zou er echt nog een keer heen willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan gurlie :) Ik ga niet op vakantie too bad :(
  Kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen