The best is yet to come

donderdag, juli 25, 2013 Jaimie 15 CommentsHi! De tweede week van mijn vakantie in Frankrijk gingen we naar Parijs. Ik heb erg veel gezien, zoals de Notre Dame, de Montparnasse, Sacre Coeur, Arc de Triomph en natuurlijk de Eiffeltoren. Bij de Eiffeltoren ging het opeens heel hard regenen en onweren, dus we waren kleddernat! Gelukkig werden we er niet chagrijnig van, maar juist heel vrolijk.
Natuurlijk ontbrak het shoppen niet. We gingen naar een mega winkelcentrum genaamd Val d'Europe. Het grootste gedeelte is binnen en buiten heb je alle dure merken winkels, zoals Versace, D&G en Armani. Daar was ook een winkel van Calvin Klein, waar ik een hele mooie broek heb gekocht. In het winkelcentrum zelf heb ik een top gekocht bij Jennyfer en een jurkje bij Pull&Bear. Op het plein van de Montmartre heb ik drie zeefdrukken gekocht. Erg leuk om in te lijsten of ergens op te plakken. 
In een van de volgende blogposts zien jullie foto's en een filmpje van mijn bezoek aan Parijs. Liefs, Jaimie

15 opmerkingen :

 1. Leuke aankoopjes en het klinkt gezellig. Parijs is dan ook een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! Ben benieuwd!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het klinkt onwijs leuk! Ik hou echt van Parijs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar foto's van je aankoopjes en het filmpje. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Ik vind Parijs echt geweldig :) Ik ben ook heel benieuwd naar je filmpje en verdere aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. great baby! i love the song with the same name by cory speeding
  kisses

  Today one special post in the blog: WATERPARTY
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2013/07/waterparty.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Parijs, ik ben jaloers haha :) Leuke aankopen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk en geweldig dat je naar Parijs bent geweest, lijkt me zo'n leuke stad!
  Ik ben benieuwd naar je volgende post.
  & mooie zeefdrukken/kaarten. <33

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leeeuk! Ben benieuwd naar je filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! En nice die zeefdrukken, zeker leuk om in te lijsten ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Ben benieuwd naar je filmpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook net de tweede week van mijn vakantie naar Parijs geweest, toevallig!
  Die zeefdrukken zijn heel mooi trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen