New in | Feather extensions

zaterdag, augustus 17, 2013 Jaimie 22 Comments


Aaah zaterdag gebeurde het dan eindelijk, ik heb feather extensions laten zetten. Nou ja, ik kocht ze en daarna heb ik ze er zelf ingezet. Ik ging naar Charissa van Style & Pepper. Ze woont in Doesburg en heeft dozen vol met veertjes en andere dingetjes voor in het haar, zoals pepper dreads. Eigenlijk kwam in via Marktplaats op haar site (klik hier om naar haar site te gaan). Ik nam contact op en ze antwoordde al heel snel, ik mocht eigenlijk meteen komen. Ze liet verschillende veertjes zien en ik zag meteen al hele leuke er tussen zitten. Voor mijn zusje maakte ze ter plekke een pepper dread, ook erg leuk! Gigi Ravelli heeft dat ook een tijdje in haar haar gehad.

Vind je de veertjes leuk en wil je ze zelf ook wel? Houd dan Fashiographic in de gaten, want er komt een winactie aan! Liefs, Jaimie
22 opmerkingen :

 1. awesome post!
  visit my blog : http://nicoraulea.blogspot.ro/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze blenden mooi metje haar,
  staat je goed!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn erg leuk! Maarzal het zelf niet zo snel nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof! Ik zou het zelf ook wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt mooi uit! :)
  Als m'n haar iets langer was, zou ik het ook wel willen proberen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf ook een veertje! Ze zijn zo leuk :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er leuk uit, en de veertjes vind ik heel mooi! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. KAN U FEEL THE JALOEZIE VOOR JOUW HAAR DAT IS HEEL MOOI.

  maar euhm ik wacht op de giveaway tallah.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind dit zo leuk! Lekker zomers en festival achtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk! Je haar is inderdaad echt super mooi! :) xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauuuuw, staat je zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. staat je super leuk! Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi there,
  ahh zo mooi gedaan! Ze zijn heel subtiel maar je ziet ze wel (if that makes any sense haha). Ik wilde al heel lang zulke veertjes in mijn haar maar vond mijn haar te kort (en ik heb krullend haar dus dat zou raar zijn. Krul, veer, krul, veer. Hmm, nee.) maar bij jou staat het heel mooi.
  Misschien ga ik toch maar voor veertjes in m'n haar hmmm... Twijfels, twijfels haha.
  Kijk heel erg uit naar meer blogposts! Vond de fotografie in deze ook heel mooi :)
  Love,
  Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow dat is zo gaaf, staat ook heel cool in jouw haar! Leuke blog!

  www.jannakamphof.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem19/8/13

  Wauw, staat heel mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt super-super gaaf! Ik wil ze ook nog steeds hebben, komt er alleen maar niet van..

  x
  je nieuwe volgster

  theglittercompany.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen