Spend the day on a boat

maandag, augustus 05, 2013 Jaimie 14 Comments


Hi hi! De laatste paar dagen ben ik vaak bij het water geweest. Ik ben twee keer naar Scheveningen geweest en twee keer ging ik lekker varen in de buurt. Het is altijd een risico om je camera mee te nemen op het water, maar ik besloot het toch te doen. Ik heb een aantal mooie foto's kunnen maken, maar ik lag natuurlijk meer te zonnen ;-) Het is wel erg warm hoor in Nederland, maar ik denk dat we hier allemaal wel iets aan hebben. Wie wil er nou niet bruin worden? Ik in ieder geval wel en dat is al goed gelukt, yes!
Nou ik ga nog even genieten van de temperatuur buiten. Liefs, Jaimie14 opmerkingen :

 1. Hele mooie foto's! Heerlijk hè dit zomerweer. Ik kan er ook echt niet genoeg van krijgen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n dagje op de boot. Je hebt mooie foto's gemaakte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Het is inderdaad een risico om je camera mee te nemen, maar de resultaten zjn altijd erg leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem6/8/13

  Waar ben je wezen varen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem6/8/13

  Wauw, mooie foto's! Fijn dat het hier in Nederland ook eindelijk zomer is! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, zal wel heerlijk geweest zijn.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's en het weer is erg mooi idd! <3 Ik geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die laatste foto vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen