Do it natural

maandag, oktober 14, 2013 Jaimie 10 Comments


Hey! Ik post echt nooit over mijn beautyproducten, maar vond dat ik dat toch een keer moest doen. Natuurlijk wil ik van mijn blog geen beauty blog maken, maar af en toe iets nieuws posten vind ik altijd wel leuk. De Kiko nagellakjes die je op de eerste foto ziet, heb ik afgelopen vakantie gekocht in Frankrijk. Ik vind het echt prachtige kleurjes, vooral de linker en de middelste zijn mooi. Of ze in Nederland verkrijgbaar zijn weet ik niet eens, ik weet alleen dat ik ze in VenetiĆ« en Frankrijk heb gezien. 
Op de foto hieronder zie je mijn nieuwe lipstick van Yves Saint Laurent. Ik heb een hele tijd naar een mooie gezocht, maar telkens kwam ik er maar niet uit. Twee weken geleden zag ik deze en het was de ware! Ik kocht hem bij Ici Paris XL met 40% korting en ik had ook nog een cadeaubon. Dat is nog eens leuk. Liefs, Jaimie


10 opmerkingen :

 1. Heel mooi alle nagellakjes! En wauw de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooie kleurtjes nagellak. Vooral die lila is echt prachtig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Die lakjes zijn prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een mooie kleurtjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie kleur lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie lakjes en een mooie lipstick! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige productjes! Ik wil zo graag een keer een KIKO store bezoeken, is helaas niet in Nederland :(. Hele mooie foto's en de lipstick.. *jealous & melting at the same time*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die nagellakjes, zo'n gave foto! En die lipstick, die kleur, waaaauw! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen